Nostalgic Stream
Et spesielt område med en spesiell atmosfære, fanget til forevigelse. Tanken bak var å berømme den stående broen med sine mange år på baken, bekken som strømmer under og følelsen av tidens ustanselighet slik den nakengjør seg i vannet som omkranser broen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/8
  • Lukker3/1s
  • Nei
  • AnnetBetoning. Tonejusteringer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten M.

ganske kult dette, men det er jo ikke virkeligheten....
Tor Erik A.

Hei Morten. Takk for konstruktiv tilbakemelding. :) Jeg har bevisst valgt å etterprosessere bildet i en "unaturalistisk" stilretning. Fokuset var å jobbe med lokal kontrast å intensivere fargetoner i en høy-saturert skala. Det er et multieksponeringsprosjekt og innehar karakteristiske trekk som man kan anse for å være tilsynelatende "uvirkelige". Jeg har gitt det en "malerisk" betoning og jeg er ofte svært selektiv ift. hvilke eksponeringer som etterarbeides på en slik måte. Jeg følte det passende i dette motivet.

Setter igjen pris på tilbakemelding. :)
kristin P.

Hei Tor Erik.

Jeg liker "eventyr" preget over bildet ditt. Liker også komps. i bildet. da jeg selv synes at den brua og elva er en liten utfordring med tanke på veien som kommer tilsyne med biler og lys hvis du velger en annen vinkel.( har selv stått å surra nede i dumpa der et par timer for noen uker siden.) Ser at det er mye mer vannføring i elva når ditt bildet er tatt så resultatet ble bedre en mitt;-) Kan jeg spørre hvilket tidspunt ca du har tatt bildene?? synes selv det var vanskelig å kombinere lukketid med tanke på sløring å himmelen bak broen.

Mvh

Kristin
Tor Erik A.

Hei Kristin. Takker for tilbakemelding. Morsomt at du kjente igjen lokasjonen ettersom jeg har betonet arbeidet i en ganske pikant retning. Det er som du sier at veien og bilene kan være temmelig sjenerende når en skal finne en vinkel. Selv måtte jeg plassere meg på en stenhylle nærmest veibanen å eksponere i motsatt retning for ikke å få med meg skråningen opp mot veiskulderen. Når jeg var der var vannstanden ganske høy så det var ellers ingen andre plasseringsmuligheter. Tidspunktet minnes jeg ikke hundre prosent, men det var på senkvelden en Mai dag. Det var heller dårlig med lys og egentlig var jeg mindre innstilt på å gjøre noen skudd. Utrolig hvorledes jeg alikevel gjennom en serie eksponeringer fikk det svake lyset som var tilstede til å skinne så sterkt igjennom. Masse etterarbeid vel og merke. Forstår hva du mener med innstilling av lukker. Det går på et kompromiss hele veien for min del. Ettersom lysforholdene var såpass begrensede, ble heller ikke skyer og sløringseffekten av disse så viktige. Men mitt valg mht. multieksponeringsteknikk og etterprosessering gjorde det tekniske arbeidet tidkrevende og stort, men i gjengjeld vant jeg stor kontroll og lite tap av informasjon på samtlige punkter. Skal vel tilbake en dag å gjøre noen enkelteksponeringsserier, så tilbakelegger jeg noen ord når så skjer. Igjen, takker for kommentar.
Rune G.
+1
Det var et flott bilde med en meget god tanke. Bildet er veldig godt, og jeg liker det. Skikkelig innbydende plass dette. Du har mestret det meste veldig bra her. Lykke til videre.
V/H Rgust.
;-)
Tor Erik A.

Heisann Rune. Setter stor pris på din positive opplevelse av arbeidet. Det er virkelig et tiltalende og behagelig sted å være ja. ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu