Trelerke
Min norsk fugleart nr. 165 på foto.no. 35 igjen til 200.
Trelerke er en sjelden art i Norge, bare et par hundre fugler finnes hos oss. Vanligst er arten i åspartier i furuskog i Østfold. Det er en opplevelse å høre trelerka synge, gjerne midt på natten, med sin varierte og melodiske dydli-dydli-dydli sang. I likhet med andre lerker har den også spillflukt. Legg merke til feltet nederst på vingen: Sort-hvitt-sort-hvitt. Det gjør trelerka enkel å skille fra øvrige lerkearter.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_407909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Venche J.

Flott bilde av lerka.
Skarpt, gode farger og detaljer med nydelig bakgrunn. Flott utsnitt der den lille orange lavdotten myket opp den harde steinen.
Veldig flott Ketil.
Wenche.
Avsluttet .

Like lekkert og teknisk bra som vanlig. Gratulerer med artsbilde nr. 165 i rekken!

MvhJRH
Ann Kristin S.

Litt halvrundt tall, så gratulerer!
Ingen dårlig fugl å jubilere med dette og godt teknisk bilde er det også.Flott bakgrunn og enig med Wenche i at den orange lavdotten gjorde mye for bildet.
Vakker modell som du har gjort en god jobb med.
Mvh Ann Kristin
Truls L.

Skikkelig skarpt og flott bilde av trelerken med fine farger og fine detaljer i fjærdrakten :)

Mvh Truls
elin a.

Nydelig bilde av lerken.
Skarp, detaljert og en vakker bakgrunn.
elin
Jan Fredrik I.

Fint artsportrett av sjeldenheten. Denne hørte jeg midt på natten her i Fr.stad når jeg var ute på en av mine turer for å forsøke å få noe bra på Nattravn og den viste seg å ikke være noe særlig enklere å få bilder av natterstid enn Nattravnen...Godt gjort å få den i så godt lys som du her har gjort.

Mvh JFI
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu