Kissing in the Rain
Dag Ola & Birgitte
Vennesla den 20. juni 2009
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde155mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Annetiso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_405631} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard F.
Herlig orginalt, lekkert brudebilde.
Liker format og alt ved det.
mvh
Håvard
Anita D.
Denne gangen tar jeg meg friheten til å kommentere et fotografi med bare et ord. Utsøkt !

- anita :)
H. Christopher H.
Morsom ide, og teknisk klarer ikke jeg se noen umiddelbare forbedringspunkter.

Likevel, parbilder der den ene kysser, klemmer etc og den andre ser i en annen retning eller på andre måter virker uengasjert i den nære relasjonen den andre spiller opp til gir for meg lett en en uharmonisk stemning, og det preger etter mitt syn dette bildet. Derfor blir det for meg et lite vellykket brudebilde.

Christopher
Bent U.
Eksponeringen vitner om presisjon. Togskinnen er med på å gi bildet en utsøkt klassisk karakter. Balanseringen gir liv i bildet. Regnet viser tydelig og gir et flott skinn i bl.a. togskinnen. Lyset bak fra siden på brudgommen gir flott markering av personen, og vitner om at ting her er nøye planlagt. Gir inspirasjon til videre arbeid. Nydelig. Mvh Bent
John H.
Hei
Kreativt og annerledes brudebilde. Vil fremheve lyset som du har utnyttet maksimalt. Regner med at du har brukt ekstra lyssetting i en eller annen form. Liker det jeg ser, og dette inspirerer. Ser at det kommenteres at bruden ser vekk. Det er jo et poeng, Men for meg ser dette helt greit ut i denne settingen.
John
Atle J. G.
Takk for kommentar/kritikk :)
Bildet er tatt i Vennesla. Akkurat i svingen som vises i filmen 'Camilla og tyven' om noen kjenner den filmen. Svingen er akkurat i en kløft. Dermed er vangene mørke og det er lys i enden. kun naturlig lys, overskyet og regn.
Christopher: Jeg mener nå at hun ikke er akkurat uengasjert da, tvert om, hun krever så mye av hans opmerksomhet med hennes 'tease' at han nesten kommer ut av balanse. Jeg synes paret gjorde seg veldig bra her og fortjener all ære for dette bilde. Skal ikke skryte av mitt eget bildet, men paret er i hvertfall i harmoni her. Kan muligens være enig med deg sånn generellt i en annen sammenheng, men ikke ved dette bildet. Er altså rett og slett uenig med deg som du leser. Men det er jo min bare mening da...
Mvh AJG
Jon V. S.
Hei Atle.
Lite å pirke på :) Syntes stemningen er upåklagelig, flott komposisjon og utsnitt. At bruden ser bort syntes jeg ikke gjør noe..
Godt utført.

Mvh.
Jon V.
Svend Wiig L.
Hei Atle!

Upåklagelig brudebilde dette på mange måter!
Godt utsnitt, fint blikk av bruden, settingen med kysset gleder, gode toner i bildet der de mørke og de lyse partiene fremhever detaljer, noe som ikke alltid er så lett i brudebilder!

Dette er sikkert bare et av mange bilder du tok av paret og du har helt sikkert har "ordinære" portretter av dem....som seg hør og bør!

Her har du brukt din kreativitet og fått frem et anderledes brudebilde!
Toglinjen var et godt symbolsk sak som kan tolkes på mange vis! Det at det regnet og paraplyene er med på å få en god setting/innramming!
(Regn evt. bare sol er det en brudefotograf aller helst vil unngå på en slik dag. En har jo begrensete muligheter da!?:))

Nei, dette skal du ha all skryt for og kommer ikke på noe til forbedring!

Mvh Svend

H. Christopher H.
HeHe, det er vel bare meg og mine uheldige kvinnebekjentskaper som gjør at jeg tolker bildet som et "Ok da, ett kyss men så vil jeg gå og spise kake" el lign blikk :)

Christopher
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu