HDR av Sandhornet
Fornøyd med resultatet. Det er en av mine første HDR-bilder, så jeg er nybegynner på det omr.
Utstyr
  • Pentax K20
  • Pentax DA 1:2.8 40 mm limited
  • Blender-
  • Nei
  • Annet5 bilders HDR.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_405101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Martin H.

Bra bilde det her, spess til å være første gang du gjør et HDR bilde :) Koselig motiv. Fikk lyst til å gå opp på toppen av fjellet og ta bilde derifra jeg :)

Jeg hadde foretrukket om du hadde bikket litt andre veien på temperatur justeringen, slik at skyene hadde blitt mer hvite og mindre gulhvite.

Ser frem til mer HDR fra deg :)
Irene G.

Dette var et flott bilde, spesielle farger. Fanget interesse med en gang. Koselig landlig bilde. Kan jeg spørre hva er HDR?

Irene
Signar Kristian P.

Takk for tilbakemeldingen! kansje jeg skal prøve litt andre temperatur innstillinger..
Hans Karl k.

Uvant vinkling av Sandhornet med farger som er sterkere enn de til daglig oppleves. Synes du har fått mye ut av motivet, man legger merke til bildet. Likte komposisjonen.
Til MH-J: Ta turen opp og få en utsikt du aldri glemmer.
Mvh Hans K.
Signar Kristian P.

Tusen takk Irene!
HDR står for "High dynamic range". Dvs. at du tar flere eksponeringer med forskjellige lukkerhastigheter og legger dem oppå hverandre i et fotoredigeringsprogram. Effekten kan bli veldig spesiell.
Her er en guide som jeg brukte:
http://www.stuckincustoms.com/hdr-tutorial-part-2/
Eli R.

Her hadde jeg vært fristet til å klone ut stolpen, plassere en traktor nede til høyre og å ta bort det grønne oppe til høyre. Jeg syns fargemetningen er litt voldsom men det er jo nettopp noe av det mange liker ved HDR-bilder.
- Eli
Signar Kristian P.

Helt enig når det gjelder stolpene. kommer nok til å prøve det i en senere versjon. vet ikke om jeg hadde likt å plassere en traktor i bildet men det er nå bare min mening.
Når det gjelder fargene så var det litt av poenget at det skulle se litt "unaturlig" ut. Men kunne kansje ha tonet det litt ned.
Er det trærne du tenker på når du sier det grønne oppe til høyre???
brynjar h.

skikkelig bra bilde signar! hdr er tingen ser jeg
brynjar
Bjørgulf B.

Ikke alltid jeg liker HDR-bilder, men dette ble stilig. Herlig dybdevirking. Fargene ble litt 80-talls og det gjorde seg godt, selv om du nok har vært litt vell spandabel med de varme tonene :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu