Hiddensee
Helt nord i Tyskland ved Østersjøen ligger øya Hiddensee. En idyllisk liten øy uten biler og stress! Dette er et av fyrene, Dornbusch.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon EF 16-35mm f/2.8L USM
  • Brennvidde16mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Frida B.

Praktfullt bilde, med fine skyer, fint lys,
og selfølgelig naturen!
Likte veldig godt treet du har valgt å få med på bildet. Det lager liksom hele motivet.

Frida
Kjell F.

Hei.
Vet ikke om jeg er helt fornnøyd med det formatet du har valgt. Den store flata ute til høyre har ingen interessant informasjon så den ville jeg rett å slett ha kuttet bort. I tillegg så synes jeg at det er litt trangt mellom toppen på fyret og treet. Hadde du gått bare litt nærmere eller bøyd deg litt ned, så tror jeg at bildet hadde blitt bedre. Men det er et spennende motiv!!
M;vh Kjell
kristin P.

Hei liker bildet ditt godt. er uenig med Kjell ang. høyre side av bildet, man kan skimte veien gå ut i høyre side og det er en flott utsikt som sier mye om plassen og miljøet rundt;-).. Min mening da;)

Kristin
ingeborg w.

Treet gjør nesten mer for bilder enn fyret synes jeg. Så lenge det skjer såpass mye i himmelen på høyre side synes jeg det er helt greit at du har den med, Tove. Skal ha med VIDVINKEL til Femunden, reiser på mandag, håper på noen fiskebilder:-)
Per Ove H.

Ssynes dette var et et veldig bra landskapsbilde med en sterk komposisjon. Synes måten treet peker innnover i bildet krever luft og rom på høyresiden. Som IW påpeker er himmelen variert. God skarphet innover i bildet gjør at fornemmer stor dybde i bildet. Aner man noen vindmøller i det fjerne?

Mvh
POH
Lars-Anders M.

Bra komponert landskapsbild.
mvh
LAM
Venche J.

Liker det jeg ser. Flotte farger og fint utsnitt. Nydelig høy himmel og god dybde.
Da blir det bra. :)
Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu