Inomini patri et fili et spiritus sancti
Holmekollen kirke
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 24-70 f2.8L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Annetiso 1000. Kun brukt det lyset som var der.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Pål R.
Lyset rett ovenifra gjør dette sakralt og skaper en guddommelig stemning.Midtstillingen av boken i bildet gir også kirke assosiasjoner. Bra utført.
Pål R
Avsluttet .
Et bilde som har utseende med seg, men virker mer motivert av den tekniske utførelsen enn motivet i seg selv. Kunstnerisk sett temmelig uinteressant. Innholdsmessig? Tja. Motivet er jo ladet nok i seg selv. Hva er det som gir bildet mening for akkurat denne fotografen?

MVH P
Tove H.
Symmetrien og midtstillingen skaper ro. Det blålige er med å å framheve den gyldne Bibelen. Lyset likeså, det er nesten guddommelig, der det kommer ovenfra. Liker det lille røde på bokmerket som bryter - på rett plass. Bildet virker både kalt og varmt pga farger, lys og oppbyging. Liker at det er meditativt. Jeg er enig med overstående at det er godt utført.
Hilsen Tove
Atle J. G.
Hei på dere!
Bildet er tatt i Holmekollen Kapell (tror jeg det offisjell heter) og det er tatt rett før jeg begynnte med å fotografere et bryllup.
Det må sies at dette egentlig var en snapshot, nærmest en test for å se hvordan lyset i kirken var. I taket henger en spot som lyser opp bibelen rett overnfra samt naturlig lys fra noen vinduer til høyere, og stearinlysene da. Bak meg står en nervøs brudgom og salen sitter full av gjester som lurer på hva jeg holder på med.
I etterkant synes jeg bildet faktisk ble en helt grei stilleben egentlig. Prøvde ellers i etterarbeidet å få fram litt mer av stemningen.
Takk for kommentarer/kritikk.
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu