Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Hvis du først skal ha med en vei, kan det like godt være noen røde baklys som tegner striper der...

Nordlyset og den lille resten av en solnedgang er nydelig, men forgrunnen er ikke helt på samme høye nivå.
Thorbjørn R.
Gode tegninger i nordlyset og restene av dagslys i horisonten skaper god stemning. Men jeg er enig med Knut-Sverre i at komposisjonen ikke er bra, særlig gjelder dette forgrunnen. Det er, blant annet, uheldig at gjerdet bryter gjennom veien. Nordlyset er et så spektakulært fenomen at det er lett å la seg blende av dette på bekostning av bildets helhet.

Mvh Thorbjørn
Jan-Eilert P.
Heisann og tusen takk for konstruktiv og fin kritikk. Jeg vet ikke om jeg er helt enig at røde baklykter tilfører bildet noe ekstra. Jeg har jo en del slike alternativer og i enkelte bilder er det ok i andre ser jeg ikke poenget ;-) .

Om det er uheldig at gjerdet bryter veien har jeg aldri tenkt på før og må nok grunne litt på den. Er det flere som føler at det forstyrrer?

Jeg syns i grunn av kompen ikke er så værst i dette bildet og derfor var kritikken på dette punktet litt overraskende.

Det er viktig at dere ikke misforstår meg. Jeg er ikke helt enig i kritikken, men setter stor pris på de allikevel. Jeg skal ta meg disse på minnet videre.
Kristin S.
Hei Jan Eilert!

Jeg synes komposisjonen er fin jeg. Jeg ser gjærdet som et interessepunkt som leder blikket videre etter veien og innover i landskapet. At gjære streifer veien plager ikke meg så mye.
Røde lysstriper hadde ødelagt stemningen etter min menig.
Jeg synes dette er et norslysbilde som skiller seg ut, og det er mye pga landskapet, og at du har fått så godt fram.

Tror du lengter litt tilbake til nord;)??

Mvh Kristin
Bjørnar P.
Pent nordlys. Forgrunnen opplever jeg som noe rotete og uten en klar komposisjon. En mer markert vei hadde vært et pluss. En beskjæring nede til tett opptil veien vil hjelpe noe.
Jan-Eilert P.
Takk for nye kritikker!

Kristin- klart jeg savner nord-norge. Heldigvis er jeg ganske mye i nord. Har vel vært der oppe mer enn 4 mnd på de 10 mnd siden jeg flyttet (Så veldig gæli er det jo ikke :-) )

Bjørnar: Ser poenget med å kutte i bunn. Men at forgrunnen er rotete forstår jeg ikke. Kompen er vel i grunn klar nok med linjeføringen i veien. I grunnen vil jeg jo ikke at folk skal stanse for mye i forgrunnen. Det er nordlyset som er poenget. Slik sett er ditt forslag om kutt i bunn ikke dumt. Kanskje rett under gjerdet. Jeg har også tenkt på litt kutt i h.side.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu