Bildet inngår i albumet Sør Afrika -
Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon EF L 70-200 f/4.0
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Finn Arnold R.
Hei!

For meg ble det bare et spor i sanden, ikke en veldig spennende vinkel, lyset synes jeg var bra.
Du skriver det er et løvespor, og det har jeg ikke noe problem med å tro ;) har selv ikke sett ett.

Tror bildet hadde vært bedre i en sammenheng/ serie hvor løva og miljøet også hadde vært med.

mvh

Finn
Kristin O.
Hei! Tusen takk for kommentar. Det var egentlig det jeg lurte på, om andre enn meg synes sporet var kult.

Vinkelen var det ikke mye å gjøre med, da jeg ikke kunne risikere å bli noens frokost, ved å gå ut av bilen. Sporet er blodferskt så det er derfor jeg synes det var morsomt å fange.

Det kommer løvebilder neste gang jeg kan legge ut bilder. Å få til løvespor og løve på samme bilde tror jeg blir en stor utfordring :)
Finn Arnold R.
såpass ja ;) nei det får nesten være måte på til investeringer for å få et bilde;)

såg bildet ditt av han trackeren, kunne lett vært satt i sammenheng med han. bare en tanke:)
Kristin O.
Et annet bilde av trackeren ligger ved siden av løvesporet, han sitter med ryggen til på et bilde og så la jeg profilbildet av ham ut på Galleriet. Jeg er alt for ivrig, så jeg har alt for mange bilder og alt for få muligheter pr. uke her. Jeg skal begrense meg til å legge ut de jeg mener er aller best. Det tar nok noen uker.
Carsten A.
Tja, gruppe f/64 er ment å skulle være den mest ambisiøse gruppen på FOTOdotNO, og med bildekritikk på det grunnlaget.

Her er det et fotavtrykk av løve i rotete sand, avtrykket er midtstilt. Det virker heller ikke som det er lagt noen særlig vekt på å få til et fortellende opptak - med uskarpheten i forgrunnen virker det mer som det er knipset av uten tanke på å lage noe av billedmessig verdi. Mer enn ett avtrykk kunne kanskje blitt til noe mer, ikke godt å si.

Det var muligens ikke adgang til å få gjort noe her på en annen måte, men bildet kan ikke vurderes anderledes av den grunn. Litt mer en et avtrykk som dette burde ambisjonene rekke til.

MVH CA

Kristin O.
Jeg takker for kommentar Carsten & Finn Arnold og konkluderer med at opptaket er uinteressant og lite severdig for andre (men morsomt for meg.)

Det var som sagt lite å gjøre mht opptak, vinkel etc da det er tatt i fart fra en bil, det eneste 'miljøet' jeg kunne fått med ved å zoome ut ville vært noen fattige gresstuster, så det ville nok ikke hjulpet særlig.

Selvsagt skal kritikken komme som følge av gruppevalget og ikke begrenses av dårlige valgmuligheter på opptaksstedet!! Jeg får håpe jeg har flere muligheter til å få til noe mer interessant og kreativt en annen gang jeg ser noe lignende.


Aina s.
Måtte vært litt av en opplevelse denne turen. Usikker på hvor spennende et slikt løvespor kan gjøres, men for min del ville det kanskje vært mer interessant med tettere utsnitt. Tror en god del av høyre side av bildet får bildet til å fremstå som unødvendig rotete og tilfeldig og at det ville bedret bildet mye om du kutter vekk de mest "rotete" partiene. Dvs forenkle bildet med en god del kutt til høyre og litt i nerkant. Kanskje klonet vekk den grå sandklumpen ved tåa. Lurer veldig på pilen øverst i venstre hjørne - hvorfor er den der? Den er med og hever bildet. Kunne også prøvd en variant med tettere utnitt og sh.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu