--> <--
Frode & Julie
06.06.09 Oslo
Han er programør og hun driver dyrebutikk.
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 24-70 f2.8L USM
  • Brennvidde51mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Annetiso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402756} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
neil robert jones f.
Um? f64, ok.
Jeg synes ide er genial i historie forteling, og komp, er veldig bra.
Men farge tone til og med s/h å fungere ikke i dett heiletat for min del,
(mulig mye å gjøre med å beskyte bilde)??
Mvh fra neil. f/8
Yngve Sem P.
Jo, fint grep med rekvisittene som beskriver disse to, og at de er byttet om, og forent, i sluttbildet. Liker spesielt godt at hunden har et oppmerksomt blikk mot der det skjer i alle de tre øyeblikkene.
Ser du har kuttet bittelitt i venstre kant i startbildet, litt dumt, og litt irriterende etter at jeg ble oppmerksom på det. At du har lagt til litt i bunnen på sluttbildet, gjør mindre.

En morsom gag, det er det. Men jeg kan ikke helt fri meg fra tanken om at paret kunne vært ikledd bryllupsstasen i sluttbildet, og bare der. Som en happy ending. Hva fargestikkene angår, så er jeg ambivalent. Skal blått symbolisere avstand, grønt åpenhet og rødt kjærlighet? Kaldt, varmere, varmest ?
Kan i grunn like det. :)
Bente K.
Flere gode poenger her. De tre bildene taler så godt for seg selv at de ulike fargenyansene blir overflødige. Derfor synes jeg fargene forvirrer mer enn de forsterker budskapet eller hva du må ha tenkt.Hadde alle bilden vært i s/h kunne jeg som betrakter konsentrert meg om innholdet istedet for å fundere på hva de ulike fargenyansene skal bety.

Men absolutt et kreaivt bilde der en happy end kombineres med en overraskende omrokkering. Artig.
Atle J. G.
Hei og takk for kritikk.
Hadde ike tenkt å skyte på bilde ;) Hvis jeg er redd for at noen stjeler bilder, så legger jeg dem ikke ut i det hele tatt.
Jeg har gjort bildene om til s/h fordi jeg mener at innholdet kommer bedre fram på denne måten. For å likevell skille bildene litt fra hværandre har jeg gitt dem noen nyanser. Yngve har ganske så rett. Blå for avstand, blå for håp og rød for kjærlighet. Fargene blir forresten også sterkere jo lenger ned enn kommer. Men kanskje hele dette med farger blir overflødig. Tror jeg lar brudeparet avgjøre dette.
At det første bilde er forskjøvet, var ikke meningen. Nå ha skjedd under croppingen, jeg har nemlig en egen teknikk på det, uten å gå nærmere inn på det. Skal i hvertfall rettes opp. Nede er gjort med vilje for å gi litt mer tyngde nederst i bilde.
Det var morsomt å ta dette bilde, og det synes brudeparet også. Det vil nok neppe bli det eneste bilde de får.
God ide uten/med brudestasen, men det hadde vi ikke hatt tid til altså...
Mvh AJG
Morten M.
Kjempebra!!!! du får fram en hel historie her.... tenker de to var fornøyde iallefall. Kjempeide som jeg kommer til å ta med meg!! fargene ødelegger litt her.. for mye
Atle J. G.
Hei MOrten. De har ikke sett det enda: Honeymoon. Har fått flere kommentarer på fargene. Jeg kommer nok til å presentere det for kundene i både farger og s/h.
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu