The happening
Bilde tatt i HDR i gammel rønne
Utstyr
  • Canon EOS 405D
  • EF 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
erika gohde s.
Stilig dette. Liker lyset fra badekaret, som fra en annen dimensjon.. tapetet passer også fint. Er utsikten fra vinduet ekte, eller "plassert" der?
Mvh Erika
Thomas L.
utsikten er nokk blitt plassert der, men har prøvd å legge på glans fra et annet vindu for at dette vinduet og utsikten skulle bli så virkelighetsnær som mulig:)
Isidoros P.
Jeg synes at bruk av hdr her gir motivet det lile extra for å få den ønskelig stemningen.Om du kune fått det til med en annen behandings måte sier ikke så mye så lenge dette fungerte veldig bra..Liker også lyset fra badekaret godt. Litt usikker om håndens "positur".Og du kunne kanskje dempe litt den lyse flekken på veggen til venstre.Ja du har gjørt en veldig bra jobb synes jeg.
Magnus P.
Må sei meg einig i det som er sagt her, og når det gjeld handa så føler eg på ein måte at det er litt dårleg skodedespel.. Handa treng litt meir aggresivitet, litt stramme musklar og spente fingrar. Iallefall slik som eg tolkar biletet. Akkurat no virkar det som om nokon ligg i badegaret og vinkar opp "hei, hei!". Ja.. Mitt syn om saka :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu