Soloppgang
Et bilde jeg tok ut fra klasse rommet mitt en dag på skolen.
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon EF 24-105mm USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFor å ta dette bilde, tok jeg seks forskjellige bilder. Det er en kombinasjon med HDR og panorama, med tre forskjellige eksponeringer. For å sette sammen HDR bildet brukte jeg photomatix. Deretter satt jeg sammen bildene i photoshop og farge korigerte der.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_401759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Børth Aadne S.

Hei! Likte også dette bildet ditt! Også her falt jeg for fargene og komposisjonen. Hvis jeg skal pirke så er bygningene i nedre høyre kant lysere enn dem til venstre, men det blir kanskje slik pga solen? Fint bilde! :)
kristin P.

Hei

rart med så mange visninger at ingen fler har ment noe om bildet ditt. Jeg er ikke så flink med hdr selv enda, men synes du har fått til et tøft bildet med en spesiell stemning:-)

Mvh
Kristin
Erlend Berg J.

Bra himmel! Likte den best. Litt dyster
Endre W.

Jeg likte dette bilde, God komp og flotte farger. Men ved og se på kirken i høyre hjørne er dette tydelig overkill på HDR. Og ser sterkt ut som HDR-Fake da kontraster og fargemetning er himmelhøyt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu