Eirik & Bente
15. mai Bjellandstrand, Arendal
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 24-70 f2.8L USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Georg F.

Hei
Nok et brudebilde utenom det vanlige som ber om forklaring; rasfarlig område, der brudgommen er på vei ut av bildet i full fart (om tyngdelovene gjelder i en sådann stund:-) - og omgivelsene er grå så det holder (med unntak av et svakt rosa skjær).
Spennende, og absolutt verdt en komentar:-)
Mvh Knut
Atle J. G.

Hei Knut!
Takk for din kritikk, til tross for at det 'bare' ligger på BG :) Leser mellom linjene at du ikke akkurat liker bildet. Det er ikke mitt beste, ingen problem å inrømme det.
Dine observasjoner av symbolikk derimot er nok mer personlig enn du tror. Bildet er tatt på Bjellandstrand. Steinene har lagt der i flere tusen år og blitt runde i kantene av bølgene som har slått inn. Omgivelsene var i utgangspunktet ganske grå fra før. Blomstene er litt røff men er fine i detaljer og av en rase som tåler veldig veldig mye (snakk om symbolikk!) Jeg visste forresten ikke at jeg måtte holde kameraet rett, står det i bruksanvisningen? ;-)
Når jeg komponerer går jeg veldig følelsesmessig til verks i slike situasioner. Bare prøver meg fram til jeg synes det ser bra ut i søkeren. Grunnen til at jeg gjorde det som man ser her er nok at jeg ville ha første øyekontakt med henne, og deretter: han som holder henne. Omvendt ville det ha vært første kontakt med han, og bruden som ligger på ryggen. Ikke noe bedre alternativ. Bildet har over all en varm tone, mens jeg har gjort det mørkere partieene litt blåere for balansen sin del. (Idag en ikke så uvanlig type etterbehandling)
Takk for kommentar, håper min forklaring/tilføyelse var tilfredstillende.
Mvh AJG
Venche J.

Jeg liker situasjonen og posituren men er ikke helt fornøyd med etterbehandlingen din. På min skjerm har nedre del av brudgommens venstre bukseben et gråskjær som jeg syntes skjemmer et ellers fint bilde. Du er så kvalitetsbevisst at jeg syntes jeg må nevne det.
Wenche.
Atle J. G.

Ser den. Skal rettes på. Takk Wenche.
Mvh AJG
Tone A.

Hei
Dette brudebildet skil seg ut med positurane og plasseringa på rullesteinsstranda.
Her har du hatt eit sterkt sollys, mest som det er midt på dagen med tanke på skuggar på ansikt/hals på bruda,skugge på dresskragen på brudgommen og elles skuggar på steinane. Men elles fine detaljar på brudkjolen og skjorta trass sterkt lys, men også eg legg merke til buksebeinet som er så gråtona. Elles er jo steinane så gråtona at berre hudtonane på brudeparet varmar opp her saman med gleda som brudeparet viser.
Dei visne blomane i venstrekanten blei litt for dominerande, samanlikna med brudebuketten.
Ikkje ditt mest spanande brudbilde, men pluss for ein spanande fotostad og gleda over kvarandre kjem flott fram.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu