Landegode fra Mjelle
Bildet er beskjært i underkant for å få bort en del av stranda. Det er lagt til en del sort og kontrast. Clarity og recovery er også økt noe for å få bedre skarphet og mer tekstur i de forskjellige sky-lagene.
Liker godt dramatikken i bildet, og solstrålene som kommer ned og treffer vannet akkurat ved foten av Landegode. Jeg liker bildet mer for hver gang jeg ser på det.
Utstyr
  • D80
  • 10-20
  • Brennvidde10mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400991} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
brynjar h.

Du e flink. Har lyst på ei sånn linsa som du har.E du fornöyd med den ?
Brynjar
Mats T.

Tusen takk, det var en ærlig og god kommentar :) Den er OK, under gode lysforhold er den rimelig skarp, en del merkelige bilder ved 10mm, men man begynner fort å lete etter ting å bruke 10mm på, den trigger dine kreative sider for å si det sånn. Det er objektivet som står på kameraet 80% av tiden. Hadde jeg fått velge på nytt, så hadde jeg valgt tokina's 11-16mm eller sigmas nye 10-20mm med fast F/3 eller 3.5, husker ikke helt i farta.
Avsluttet .

gla æ har det der bildet på netthinna snart. PENT.
brynjar h.

Synes bildet er helt korrekt beskjert og e lika skyan. veldig fint sug inn bildet.
.tokina fikk veldig gode ord fra ken rockwell. Horisonten din er veldig rett. har du korrigert den eller går det fint å ta bildet av havet med slike vidvinkel linser.
Brynjar:)
Mats T.

Takk for det! Ken rockwell har mye bra stoff og mye fakta, men han er en sær type :) Men tokinaen tror jeg han har helt rett om, den er nok veldig god. Det er svært vanskelig å få rett horisont med såpass vid vinkel, så bruker Adobe Lightroom til redigering av bildene, også retting av horisont og beskjæring.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu