@
Bildet inngår i albumet Inntrykk fra Beijing og Shanghai -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399803} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Isidoros P.
Jeg får en kino opplevelse av å se dette bildet.Jeg tror det må være på grunn av valg av bred formaten her.Dammen i forgrunnen skarper en lite intikasjon om bevegelse.Det felles at bildet ble tatt inne på en bil som spasere med liten fart fra høyre til venstre.(jeg tror ikke det men det felles sånt..)
Jeg ser at de 3 som sitter og venter er litt oppgitte -apatiske eller bare vant til å vente..tror heller det siste.Hvorfor har du med det lile gutten ? Han ser litt inneklemt der.Jeg liker stemningen, den tar meg der og gjør meg deltakelig i historien.Veldig bra Thore.
Håvard F.
Hmmm du har ikke verdens letteste bilder å tolke bestandig Thore. Mulig du har rett og slett finni en stil hvor betrakterne må bruke mye tid på bildet ditt. Her skjer det jo ikke stort, samtidig som det er mye å studere, nesten litt for mye. Sitter å lurer på om dama og barnet helt til høyre kanskje burde vært croopet bort. Samtidig så gjør disse to personene bildet. De understreker hvor dette er. I hjemlandet deres. De 2 godt voksne som sitter å tar en siesta - er muligens turister. De ser veldig laydbacke ut. Kanskje det er nordboere som har bosatt seg i østen?!
Dama som farer forbi gir inntrykk av at dette er i en travel gate.
Et spennende bilde som må tygges på godt å lenge.
Bra Thore.
mvh
Håvard
Venche J.
Sola steiker og det er uutholdelig varmt. Da er det godt å finne seg en sitteplass i skyggen mens man venter ...
Og noen må skynde seg for å rekke frem i tide.

Flott toneomfang, og jeg fikk en liten historie i dag også - selv om den kanskje ikke var slik. Fantasien er vidunderlig dere. :)
Wenche.
tove j.
Liker bare delvis dette bildet og det er fordi jeg blir litt opphengt i den uskarpe dama. Synes også gutten ser litt klemt ut der til høyre. Men du verden her blir jeg også med ut på reise i et varmt land der skygge er svært velkommen. Tove J.
Øyvind S.
Oppgitthet eller kjedsomhet er noe som går igjen i bildet bortsett fra den lille gutten i høyre kant som ser riktig så oppvakt ut.. lurer på hva han er opptatt av.. ut i fra dette blir den en fortelling om hvordan man skal se lyst på tilværelsen.. mye å lære av små barn..undringens bilde.. bra..lurer på om et kutt i venstre kant.. midt på hatten til den sittende mannen ville rette fokus mer mot venstre..
Øyvind
Avsluttet .
Uff! D-day. Hjelp oss. Eller er det for varmt?

Må være noe turister som nyter livet. "har du det bra min elskede?" et avslappende bilde etter jeg så på det lenge.

Først tenkte jeg UFF...men jeg tror de har det veldig bra =)

Flott bilde å sette tankene på.

Mvh Wilko
Thore L.
Takk alle sammen, for reflekterte og interessante kommentarer.

Thore
Sissel N.
Skikkelig herlig utrykk, flott komp og fine kontraster:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu