Bildet inngår i albumet Sau -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger770
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell Sigurd S.
Perspektivet og fisheye effekten er slående. Blir sittende å tenke på hva du utsatte deg for her... Men til bildet. Hovedmotivet, det vil si de to hoppende krabatene, slås litt ihjel av flokken som står og venter. Det kunne godt vært færre dyr der, gjerne bare han helt til venstre. På den annen side kan det virke som tilskuerne lever i en viss fare for å få en flygende killing i ryggen, og at de sånn sett har sin berettigede plass. Men nei, jeg ville gjerne hatt færre. Det hadde styrket hovedpoenget. Ellers vellaget og med en stor dose humor.

Mvh
Kjell S
Ivar B.
Et gladbilde fullt av lek og vårstemning. Jeg er i utgangspunktet ikke stor tilhenger av fisheye effekt, men her fungerer det bra. Jeg blir også sittende å fundere på hvordan du fikk til dette. Finurlig ansikter på tilskuerne som har blikket rettet mot luftakrobatene. Mvh Ivar.
Bente K.
Absolutt et luftig og gladlynt bilde. Flyvende sauer over hodet mot en blå blå himmel var effektfullt! At to av sauene(lam er det kanskje) har blikkontakt med sine flygende venner (mødre) er jo bra.

Det jeg lurer mest på er hvordan fotografen har plassert seg for å få til dette bildet.
Øyvind S.
Spenstig bilde, synes det kunne blitt enda mer underfundig ved å kutte i bunn, likte ikke buen i bunn, det ødelegger min opplevelse..den oppvakte i venstre vil da hjelpe, men ikke nok.. da burde den ovenfra til høyre vært enda mer til høyre for å skape balanse.. du er inne på noe her som kan bli bra...
Øyvind
Stig Børre E.
Her må det være lov å skrive: HERLIG!
Knall perspektiv. Jeg har aldri sett sauer fra denne vinkelen, og det er nettopp det som gjør bildet spennende. Den ekstreme vidvinkel/fisheye-effekten kommer virkelig til sin rett her. Det eneste jeg lurer litt på er hjørnene i nederkant. Hva er det? Tror bildet hadde blitt enda bedre med litt kloning i kantene slik at det ble grønt gress hele veien. Uansett en virkelig høydare for min del.

StigB
Marit O.
For et sauebilde,er det kulaste jeg har sett,fisheye gir en utrolig tøff effekt til riktig type motiv.Og dette må være det beste jeg har sett Øyvind,men kanten nedrest ødelegger litt få den bort og bilde hever seg mange hakk!

Mvh Marit
Håvard F.
Svært spennende foto. Har du brukt ei glassplate for å få til dette tro?
Kreativt og svært severdig. Synes fisheyekanten nederst ikke ødelegger for bildet.

Flott!
mvh
Håvard
Erik J.
Jeg har lært at ingen blir god fotograf som er redd for møkk på mage og knær, men her har du tydeligvis gått mye lenger. Du har lykkes bra med risikosporten, men jeg skjønner ikke helt hvordan du har fått det til, for med objektivvalget ditt er de hoppende sauene er temmelig nære!
Jeg respekterer ditt valg å beholde ringformatet i nedkant, men jeg ville nok ha brukt edit-warp, som jeg har hatt mye glede av med tilsvarende objektiv. Men med største forsiktighet for ikke å ødelegge den perfekte himmelen.
Thorfinn B.
+ Befriende og utsøkt perspektiv med et kamerastandpunkt som skaper et dynamisk, morsomt og svært levende bilde.

- hjørnene nede i begge kanter.

Snodig situasjon at du har klart å få sauene til å hoppe over deg. Neppe gjort i søvne...og bildet skiller seg markant ut i bildemassen og tidligere sauebilder. Morsomt bilde og jeg trur det holder seg godt over tid. Et bilde du kan gi til Liv Finstad :-)
Gunnar John C.
Virkelig original vinkling på velbrukt husdyrmotiv! Fisheye-effekten gir meg her assosiasjoner til basunengler i hvelvet katedraltak, spesielt på grunn av den nesten blendarene flokken som hviler langs gesimsen. Møkkete hover kommer som invaderende smådjevler i paradiset. Et herlig og annerledes bilde, og jeg slutter meg til dem som undres over hvor du selv befant deg!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bjarne N.
knall!! enda et bevis på at sauer er allrighte dyr.
Arne S.
Overraskende, originalt - og herlig!

Den fårete buen i underkant danner en elegant avslutning der nede. Skulle helst sett at gruppen til høyre også tittet opp på de to flyverne. Det kunne du lett oppnådd med et team antonsen primalskrik. Legger lista høyt for deg.

;)
Line Kristin W.
Typisk eksempel på jeg-ler-skvattet-av-meg-bilde!
Ikke minst pga. historien som foregår utenfor (rettere sagt under) bildet, - det er dønn umulig å stoppe den hysterisk festlige videoen om bildet's tilblivelse! ;-)

Herlig blikk på de to lammene til venstre!
Den lille bevegelsesuskarpheten på klovene gir akkurat den rette fartspiffen.
For én som aldri har sett flyvende sauer før, er jo bare dét i seg selv en spenstig opplevelse. Jeg trodde det bare var Jumbo som kunne sånt, men sauenes øreflapser viser jo klart at det ikke er størrelsen det kommer an på!

Utrolig morsomt, - har sett på bildet mange ganger og ler fortsatt like høyt! ;-D
Christer Hoel O.
Friskt og originalt! Er svak for gode fisheyebilder og dette faller definitivt innenfor kategorien. Det er vel det originale perspektivet, en uvant vinkel å se sau fra, som fenger mest. Hopper de fra en transportbil på vei til sommerbeite? Uansett svært vellykket!
Mvh Christer
Espen A. I.
Fantastisk!

Absolutt noe jeg har vært med på før, men aldri har sett vinkelen på. Godt fortalt og dokumentert.

Espen.
Øyvind A.
Takk for responsen.

Siden dere lurer på hvordan det ble til:
Det er beiteslipp, og sauene hopper av traktorhenger'n mens fotografen ligger under. Litt naturgjødling ble det både på fotograf og kamera, men pytt-pytt.

De mørke hjørnene skyldes at objektivet ikke tegner ut hele formatet. Jeg burde kanskje fikse litt på de hjørnene.

Ø.
Jon-Petter T.
Morsom og kreativ vinkling som får frem den følelsen det må være for en sau å bli sluppet fri i naturen.
Som det er sagt så er de sorte hjørnene noe forstyrrende.
Anne Ø.
Noe så herlig, originalt, får frem smilet og det gjør godt:))Virkelig godt jobba!!
Øyvind A.
Takk for det!
Ø.
Eva Marie P.
Et skikkelig glad bilde dette:)
Utrolig kreativ bruk av fisheye, kan ikke huske jeg har sett det bedre:) Gode farver.
Kjempebra jobba, du inspirerer virkelig!
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu