Blomstertre
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger750
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom Dysa S.

Hmm,dette er nok ikke bilder jeg til vanlige kommenterer,ikke for att jeg ikke liker de,men for de jeg har litt probl med og forstå budskapen fotografen prøver og formidle..
Jeg vet ikke hva som skjedd med alle de andre utrolig flotte bildene du hadde her Erlend?mulig det har noe med den tildels varme deb i F/64 tråden og gjøre.

Men her ser jeg ikke noe f/64 markering,og da føler jeg det mye enklere og si litt om det jeg ser,og kalle for seriøs kritikk er en overdrivelse,men hva så?

Det første som fanger min oppmerksomhet er de flote fargene her,men på meg virker nesten som ett slags tre dimensjonalt bilde,er det ett HD bilde kansje? eller flere bilder i lag?.

Uansett er den utrolig dybde i bilde syns jeg,avstanden fra blomstene lengst frem i bilde til bakerste,virker utrolig stor sjøl om den kansje ikke er så stor i virkeligheten..

Og sett dette bilde i full str hadde nok vert en fryd for øyet ville jeg tro..

MVh Tom Dysa
neil robert jones f.

Hei Erlend.
Ja vell, titlene funger kanal bra. Men er lit usikkert om bilde, nydelig farge.
Men uskarphet og bilde størrelse blir lit forvirende for meg,
Brukt du digital zoom kanskje eller mobil telefon?
Mvh. neil
Erlend S.

Dette bildet er faktisk temmelig uskarpt. Nattbilde på blender 1.4, 1/20 sekund, utsnitt og 6400 iso med en softende støyreduksjon, men jeg føler at uskarpheten/softheten passer her. At det gjengir stemningen passe mykt.

Bildet er bare ett dekorativt stemningsbilde, lett behandlet med enkle midler i Nikon Capture mx2 og photoshop.

Teknisk så er det kanskje litt inspirert av Claude Monét.
Erlend S.

Hei Neil. Kraftig utsnitt fra Nikon D700 (på en måte digital zoom, ja), og mye softing i Råfilkonverteren.
Aina s.

Hei Erlend. Dette minner om maleri, så synes du lykkes godt med monet inspirasjonen her. Spesielle farger og dekorativt. Noe 3D effekt også.
For min del savner jeg noe ekstra å se på. Effekten fungerer, men motivet i seg selv kan virke litt enkelt, kommer an på hvilken stil man liker. Kan nok fungere fint som dekorativ veggpryd. Tror dette kunne vært en spennende effekt på landskapsbilder.

Mvh Aina
Alf Edgar A.

Så dette bildet her for et par uker siden, og får det ikke ut av hodet. Kommer til å huske det lenge.
Geir B.

Jeg synes dette bildet formidler en god stemning. Jeg liker fargetonene. Man får inntrykk av at man er i Japan. Jeg synes også at dette er et veldig godt eksempel på at et bilde ikke behøver å være teknisk perfekt for å ha en kunstnerisk kvalitet. Kanskje er det av og til omvendt. :-)
Dette hører med til de bildene jeg kunne tenkt meg å ha på veggen.

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu