Utstyr
  • Canon Ixus V2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars-Anders M.

Er dette noe å vise. ja smaken er ikke lik. Hoppas du liker det selv.
Lars Chr W.

..................Tja.............?
Morten G.

Bilde er etter hva jeg kan se uskarpt. Føler det litt ubehaglig å se på med bakgrunn i dette.

Forøvrig fine farger, men får ikke noe særlig mer ut av motivet i dette bilde. Det ser ut som en lampe med en eller annen form for glasert skjerm, samt en plante i forgrunnen.

Jeg ville vel også valgt en annen beskjæring hvis jeg i det heletatt ville brukt dette til noe. Den lista som går ut til høyre i nedre bildekant ville jeg beskjært bort.

Jeg ville laget mitt utsnitt fra venstre bildekant og ut til rett før der den markerte kanten av lampa i nedre del av bilde . Oppe ville jeg skjært ned til rett i overkant av lampa. Med andre ord kuttet oppe og på høyre side.
Jeg ville også brukt PS til å ''glatte vekk'' det markerte lyse punktet oppe til høyre i lampeglasset, slik at dette sto mer i stil med den øvrige lyssettingen i den delen av lampa.

Men dette er med mine øyne :)

Lykke til videre !
Avsluttet .

Forsiktig nå så vi ikke begynner å kalle deg KG.. Har litt problemer med å ta dette seriøst, ser mer ut som et bilde som du har knipset når du har sittet og lekt deg med kameraet.. Ser et bilde av en plante, en lampe, en liten flik av brystningspanel og list samt tapet i bakgrunnen.... Som sagt har litt problemer med å ta dette seriøst.
Tord I.

Dette var jo aldeles fantastisk. Maken til forbedringspotensial skal man lete lenge etter. Andre nyttårsdag bør vi kunne se betydelige forbedringer!
Robert F.

Det er lov til og prøve seg. Man må nok legge littt mere i det, for at det skal fungere for andre enn fotografen selv. Dette bildet går det ikke ann og ta alvorlig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu