Ut mot Havet 2
Bildet inngår i albumet Bodø Natur - Natur rundt og i Bodø
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjell Sigurd S.
Sikkert et vakkert skue, men jeg kommer liksom ikke forbi bygningens iriterende plassering der foran fjellet. Plasseringen av elementene virker i det hele tatt litt tilfeldig. Bryggens tangering av badeplattformen (eller hva det nå er) er et eksempel. Her ville jeg nok jobbet mer med forenkling, dvs. færre elementer, og en bedre utnyttelse av det fantastiske landskapet som spiller seg ut der bak.

Mvh
Kjell S
Dag T.
Midtstilling krever ofte strenghet i forhold til resten av bildet. Symmetrier og gjentagelser på begge sidene av bildet, ellers blir det fort rotete og komposisjonen går i oppløsning. Sånn synes jeg det blir her.

Du kunne flyttet deg litt for å få huset til å midtstilles over øya og samtidig kopiere mer av formene i fjellet. Du kunne samtidig ha gått litt nærmere, fått fargene i bryggen til høyre til å gjentas i båten til venstre, og kanskje fuglebrettet også ville passet inn der.

Nå er elementene litt tilfeldig plassert, og da passer ikke midtstillingen så godt.
Morten M.
Sometimes you have to break the rules... er et bevist forsøk på å bryte det tradisjonelle regler. elementene her (rotet) har sin funksjon. Båten, fugleredet, brygga, plankene nede til høyre, trærne og Naustet, ikke minst fjellet bak.. alt skaper forundring.
Dag T.
Helt greit å bryte regler, men det må ha en hensikt for at bildet skal fungere. Husk at reglene ikke er vedtatt, de er oppdaget og sier noe om hvordan vi oppfatter bilder. Følger du dem så oppnår du som regel et harmonisk bilde. Ved ikke å følge dem kan du f.eks. oppnå disharmoni og uro, men for å kontrollere det må du vite hvorfor du gjør det. Dermed er det fristende å spørre deg:

Hva ville du oppnå med regelbruddene?

Jeg synes ikke bildet formidler noen hensikt med komposisjonen. Det blir bare litt likegyldig og rotete.
Morten M.
Man vil vel oppnå forundring. Hitorien rundt elementene. men også irritasjon over at en rødt Naust skal"ødelegge for utsikten til langt der ute. jeg blir bare mere å mera gla for dette bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu