Bildet inngår i albumet Home of the Brave -
Utstyr
  • Canon 5D
  • 17-40mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTo blitzer, en på hver sidee, den ene med sølvparasoll.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ketil g.
Herlig rot.. og det ser ut som "blåmann bukken" har fått nok og vil tilbake til den trygge visa si.
Savner kanskje litt mer "rot" fremst på golvet.

Ketil
ketil g.
Hei igjen.
Etter påtale fra redaksjonen om at min kritikk på ditt bilde ikke er i samsvar med gjeldende for f/64, vil jeg bare meddele at det "bak" min kritikk ligger anerkjennelse og et seriøst forhold til det du har laget. Kommentarene mine ble gitt på grunnlag av min umiddelbare respons på bildets humoristiske vinkling. Og som jeg levde meg videre inn i.

Ketil
Thomas R.
He he, ett herlig overlesset bilde. Her er det så mange farger og visuelle virkemidler som bygger opp under "historien". Det er selvfølelig litt kitch, litt porno og litt fear and loathing, alt samlet i en herlig samrøre.

Det er klart man skal være ganske modig for å tåle ett slikt kjør, helg etter helg, uke etter uke og år etter år. Men vi er da en nasjon med livsnytere, vi liker da å fråtse og kose oss, enten det er med alkohol, sex eller finsk fjernsynsteater. Det spørs om vi ikke er litt fanget i spillet alle som en, ikke lett å bryte ut når man først er i gang. Dessuten blir det lett til at storesøster ser deg. En fargeklatt av ett bilde, flott belysning og flott innhold som man kan spinne videre på en liten stund ihvertfall. Eneste minus må være at hånda til blåmann tangerer bildekanten.
Christer B.
KT: Takker, du er tilgitt!!:) Jeg er forsåvidt glad for at moderatorer følger med litt her inne, det har vært litt vel mye koseprat i den "seriøse" delen av dotten opp gjennom årene. Jeg ser den med rotet foran, samtidig synes jeg det samler handlingen litt ved å ikke ha søppel overalt. Men litt mer er jeg enig i, hvertfall etpar veltede flasker.
TTR: Bildet er skapt i David Lachapelles ånd, det er surrealisme, popartklisjéer og samfunnskritikk godt blandet med sex og blasfemi. Vanskelig å hoppe etter Wirkola, men det er hvertfall et ærlig forsøk om jeg må si det selv! Fint at du kan assosiere og reflektere rundt innholdet. Jeg noterer meg det med hånden, flere har kommentert på den, selv synes jeg det forsterker blåmannens ønske om å flykte fra settingen.

Takker for innspill begge to.
Ketil K.
Litt usikker på bildets troverdighet. Dette fordi personene ser litt låste og stillestående poserende ut i sin burleske utskeielse. Der hadde jeg ønsket mer avslappethet i poseringen. Pyntelig oppstilling av flaskene, ikke en dråpe rødvinsflekk engang øker samme inntrykk av ikke-troverdig reportasje. Men du skriver selv at bildet er mer mot det surrealistiske, uten at jeg ser noe direkte surrealistisk her. Du når derfor ikke helt frem med dette bildet hos meg, men jeg setter pris på innsatsen, farger og forsøket.
Christer B.
Okey, Ketil. Du fikk med det om Lachapelle? http://www.davidlachapelle.it/gallery/gallery.htm?detectf...false&
Det er liksom hans univers nettopp det du påpeker med poserende og til tider stilistiske modeller. Det er ikke hensikten at bildet skal være en reportasje eller være troverdig, jfr. surrealisme. Hvis du ikke ser det surrealistiske med en blå englemann med øl og en frihetsgudinne i strippeklær, så er jeg åpen for forslag, eller enda bedre, du kan være med på neste MUA-prosjekt!
Men takk allikevel!
:)
Ketil K.
Hei Christer. Ja du har jo absolutt truffet i forhold til Lachapelle, med det poserende og stilistiske. Men jeg reagerer bare på at det ser så kunstig ut, uten å ta del i din intensjon, kun min egen bildetankegang.

"Blå englemann med øl og en frihetsgudinne i strippeklær". Hehe.

Tror jeg ikke har vært klar nok. Jeg har forstått ideen med bildet, men synes ikke det surrealistisk/uvirkelig blir tydelig nok i bildet. En annen lyssetting, en demping av bakgrunnen, og med mer vekt på personene, og som nå går litt i kamuflasje i forhold til bakgrunnen kunne hjulpet.

Du er jo eller dyktig til å lage og gjennomføre fotoprosjekter, har full respekt for det. Takk for tilbudet om å bli med på neste prosjekt forresten!!
Helge R.
bra link til Lachapelle, mye snodig, stor art
:)Gorm
Helge R.
ja så liker jeg dette, far out, skikkelig lagkake, spenstige farger, hvorfor fyren er blå får jeg ikke helt med meg, men snodig stemning
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu