Best å bare hoppe i det...
Eirik & Bente
15. mai Bjellandstrand, Arendal

Takk til forloveren Odd, som prøvehoppet for at brudgommen slapp å bli trøtt.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 14mm f2.8L USM II
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetIso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anders s.
her har du stått nerme :-)
likte godt teksten her,den traff godt
flott uttrykk på bruden,som virkelig signaliserer at det bare er å hoppe i det:-)
flott kameravinkel
mulig jeg hadde kutta litt i bunnen,slik at noen av di uskarpe steinene ikke kom med
dem synes jeg at stjeler litt oppmerksomhet
men dem skaper også litt dybdefølelse,så dette blir nå uansett bare et spørsmål om personlig smak
ellers så skulle jeg gjerne ha sett litt mer av huet til brudgommen,selv om det ikke er den viktigeste ingrediensen i dette bildet
synes alt i alt, at dette ble et vellykket bilde,og ikke minst annerledes og kreativt laga
mvh anders
Lars Kristian A.
Savner ansiktet til brudgommmen jeg, det ville hevet bildet. Ellers en kjempegod idé og godt teknisk.
Avsluttet .
Hei Atle
Kjempe ide og teknikk. Liker godt diagonalen som kommer i beina til brudgommen. Jeg savner ikke hodet, men et bilde til i den serien kunne vært fra en annen vinkel, slik at vi får begge sider mer frem. Steinene i forgrunnen blir litt uskarpe i forhold til resten synes jeg.
Mvh
Ronny
Liv F. D.
Hei Atle.
Dette var et kjmpeflott og utradisjonelt bryllupsbilde. Likte godt brudgommens posisjon. Fin diagonal. Den lave fotovinkelen er med på å gjøre bildet ekstra stilig i mine øyne. +++ for blankpussa sko.
Jo, dette kan jeg like.
PS! Horisonten er litt skjev ,2 grader, så hvis det er sjøen vi ser i bakkant er jeg redd for at det kan renne ut noen liter til høyre ????? Eller er det rett og slett landskpet?
mvh
Liv ")
Mark L.
Virkelig artig påfunn her, Atle! Bruden og brudgommen er perfekt plasserte etter min mening. Horisonten er omtrent det eneste som muligens kunne være rettet på - ellers meget bra.
Lars Kristian A.
Heisann og beklager, min forrige kommentar var vistnok noe for kort og for det har jeg fått grundig kjeft av moderator her på forumet. Så her følger en lengre versjon, med beste ønsker om at vi alle lærer noe av diskusjonen videre.

For å forklare det jeg skrev: Etter min (og de fleste fotografer og brudepar jeg kjenners mening)er det to ting som er forventet av bryllupsbilder. Den første er at bildet skal bli så bra som mulig, den andre er at man skal kunne gjenkjenne paret på bildet. Derfor skrev jeg at jeg savner ansiktet på brudgommen. Bruden ser jo fantastisk ut og linjene i bildet er flotte.

Med at jeg liker bildet teknisk mener jeg å gi fortjent ros til hr. Goutbeek for en kul idé for å skape liv i bildet, jeg er også imponert over måten han utnytter det sterke sollyset til sin fordel på. Slike lysforhold vet vel de fleste fotografer at kan gi stygge slagskygger om ikke fotografen er obs. Og selvsagt også linsevalget her, som skaper en ekstra dimensjon og ikke minst gjør bevegelsen lengre og mer elegant i svevet. Det er også godt behandlet i photoshop, fargene er klare og pene og skarpheten upåklagelig.

Så det jeg ville gjort for å gjøre bildet bedre er å enten finne to steiner der brudgommen kan hoppe med ansiktet vendt mot kameraet, eller skiftet ståsted slik at han kunne gjort hoppet på ny der. For om jeg var brudgommen her ville jeg aldri betalt for et bilde der man ikke kan se hvem som giftet seg med den fagre brud.. Hr. Goutbeek er jo, som vel de fleste her vet, en aldeles strålende fotograf, så dette skrev jeg ikke i min forrige kommentar fordi jeg regner med at han innerst inne vet dette.

Vi fotografer har en tendens til å la oss fanges av våre egne følelser for bildet og faktisk glemme at det aller viktigste på en slik dag er å gjøre to personer glade: brudeparet. Så selv om bildet er kanonkult for oss fotografer som liker uventede vinkler og livlige bilder, kan jeg umulig tenke meg at dette er noe paret vil ha glede av å ha på veggen om 20-30 år, selv om de muligens kan like det her og nå.

Og det, mine venner, er det eneste jeg har å utsette på bildet.
Knut Georg F.
Et orginalt brudebilde, der (sikkert) mange krav til fotografiske parametre står til 6. Brudens kjole, vakre ansikt og åpne gest (?) fremmer det vi forventer av et brudebilde. At brudgommens fremste stas befinner seg i skrittet som har det absolutte fokus her, er vel mulig, men ikke vanlig å framheve i et bryllupsbilde. Spranget han utfører med sats på høyre fot, betinger at neste hopp blir med sats fra venstre, altså på vei bort fra bruden (ialle fall ikke mot bruden). Kanskje det ligge noe symbolikk her? Kanskje slår brura ut armene i desperasjon?
Altså et brudebilde som gir mange muligheter til å undre seg. Og det gjør jeg. Men absolutt et spenstig bilde!
Mvh Knut
Tom Dysa S.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal kommentere dette bilde Atle,men jeg har studerte det en stund og filosofert litt rundt rammen du har valgt her..

Og jeg synes jo det er rååå stilig bilde,men er litt usikker på hvordan jeg ser på det som brudebilde?,men det er vel kansje jeg som tenker litt konservativt i forhold hvordan ett brudebilde bør være sikkert..

Jeg synes vel kansje bruden blir litt lite med i selve bilde,men det er vel smak og behag sikkert
jeg ville vel tror att dette bilde er ett av flere bilder av brude parret?.

Så sett med helhets øyne,blir det kansje tatt litt ut av sin samenheng og legge all fokus på dette ene bilde,sjøl om det er dette du primert ønsker kritikk på...

Det ble vel verken fugel eller fisk denne kritikken her kansje men..men jeg liker bilde veldig godt,som bilde så det er helt klart hehe..

Mvh Dysa
Lars-Anders M.
Han hopper ut i ekteskapet. Ser litt lite sikkert ut. Stor risiko for fall og brudd. men bruden heier på så det skll nok gå.

Bildet er kreativt og utradisjonellt.
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu