Ghost
Bildet inngår i albumet Moskva. Byen og menneskene som bor der. -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole A. V.
Jeg liker uttrykket her, røff sort/hvitt, harde kontraster men samtidig mye detaljer, som passer godt til urbane bilder. Innholdsmessig får jeg likevel ikke noe ut av det, i hvert fall ikke isolert. T-banen har stoppet, noen går ut, andre inn, men ingen skiller seg ut eller er i fokus og slik kunne gitt en ledetråd til en historie.
Knut Georg F.
Imponerende skarphet, kombinert med ekstrem bevegelsesuskarphet. Et ghost av en dame der bare skoen er substansiell, og kanskje det vesentligste hos denne dama?. Det virker som om du har fått tilet utrolig lavt standpunkt, noe som gir spenning til dette gatebildet. Liker det godt.
Mvh Knut
Liv F. D.
Yess, dett gav meg Ghost-feelings. De høyhelede skoa kommer vandrende av seg selv over perrongen som er rutet opp som et sjakkbrett. Fine, harde kontraster som passer godt til bildet.

mvh
Liv ")

Odd Einar F.
Eg er enig i første setninga til OAV. Etter det skil vegane våre. For meg seier dette noko om tempoet i storbyen, og signala som er viktig for ein del av kvinnene som lever i desse byane. Eg var sjølv i Riga i haust. Det var kaldt. Men eg har eit utal bilete av dameføtter og deira skoty på vandring på brustein. Dette understreka også eit tidlegare bilete du hadde inne frå Moskva. Det er litt vanskeleg å forstå korleis du trylla vekk dama frå dei skarpe sko. Odd Einar.
Thore L.
Mange takk alle fire for gode og nyttige kommentarer.
Thore
Avsluttet .
Stiletto for penere ben, her kan jeg bare ane, spøkelsesaktig der essensen går foran existensen, godt fortellende fra
:http://www.moscow-taxi.com/sightseeing/metro.html
du fikk vel med deg resten også Thore, god tech. harde saker, kontraster er min mening.
: http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&...6%26sa%3DX
Mvh. Wind 8~))
Håvard F.
Jeg er imponert. Bildet skaper masse bevegelse. Toget står stille og venter på avgang igjen. Knall formidlet en travel hverdag dette Thore. Liker særlig at du har fått nederst av beina til mennenskene tålig skarpe - mens resten fint balansert uskarpe.
Dette likte jeg.
mvh
Håvard
Per Harald G.
Likar kamerastandpunktet, som frå ein gatetiggars stå(sittestad) der han ser menneske fare hastig forbi. Dette har du fått godt fram ved å la personane bli nesten utviska. Berre ekkoet av klakkande damehælar heng igjen.

Travelhet og bylivets stress og mas er godt formidla her.

Eit solid gatefoto som formidlar ein spesiell tilstand, syns eg.
Øyvind A.
Dette fungerer ikke noe særlig for meg. Effekten av at bare damens sko er tydelige, er riktignok artig og fin. Men ellers synes jeg det blir for mye av det gode: Det er for store deler av den sentrale bildeflaten som framstår som en bortimot svart, uformelig masse.

Etter min mening ville du tjent på å reindyrke motivet mer. Kanskje litt mindre bevegelse, og i hvert fall mer vekt på samspillet mellom skarpt og uskarpt.

mvh Ø.
Thore L.
Mange takk for interessante kommentarer også fra dere fire! Høyt verdsatt.
Thore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu