hura...?
Utstyr
  • Kompakt digital
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihånd. Ingen element tilført, radial blur, differensiert bildjustering i lag.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397856} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
tor åge s.
Et meget spesiellt bilde med sug i seg... Et bilde man må se på lenge og suge inn inntrykk.. Fantastisk plassering av den "grå" mannen....
mvh totto
Dirk R.
Hei Knut,
gratulerer med dagen !

fantastisk bilde! helt spesiell men også absolut spennend, nesten litt skummelt (positiv ment) , minnet meg til "den tredje man" (en gammel krim).
Hovedmotiv i midten, det funker also!!!

Flott!!!

hilsen dirk
Camilla S.
Et veldig morsomt bilde. :-)

Mvh,
Camilla
Thore L.
Jeg har vanligvis ikke så stor sans for denne typen teknikker, både blurring som her og miks mellom s&h og farger. Jeg synes imidelertid at dette er veldig bra. Jeg får litt KGB assosiasjoner ved å se den grå mannen med oppbrettet frakkekrave og et direkte og vurderende blikk. Zoomeffekten og fargebruk skaper dramatikk. Veldig kreativt og bra.
Thore
Håvard F.
Tøft. Sentrert bluring og en mann som ser på deg i sort/hvit. Kan det gjøres mer direkte og rett på?
Likte dette.
mvh
Håvard
Knut Georg F.
Hei, og mange takk for kommentarer på dette bildet. Ikke ofte sammenstimlinger gir et bevaringsverdig bilde, men er jeg glad i, og har bearbeidet dette på grunn av at det har friske farger og fart i seg, med kontrast i persone som ser helt "utkoblet" ut i sentrum (kjenner meg litt igjen..).
Mvh Knut
neil robert jones f.
Hei.
ja dette er spesielt bra, må være enig med de andre over. Tekniker du blander fungere veldig godt.
Mvh. Neil
Jon V. S.
Hei Knut..
Har veldig sansen for suget i bildet, det første jeg tenkte var at det burde vært brukt jevnt med blur hele veien inn til et skarpt sentrum samt at den grå mannen burde vært helt grået ut...
Ellers syntes jeg det var et flott fargespill med mange gode uttrykk. Ble et bra blikkfang den grå mannen.. Spennende bilde dette...

Mvh.
Jon V.

Knut Georg F.
Hei Neil og Jon
Takker for gode kommentarer. Prøvde å lage en "Bruegel" her.
Hadde det litt morsomt med å vaske bort effekten av radial blur på elementer jeg vurderte som gode å ha i fokus (litt kongefølelse). Enig i at mannen kunne vært helgrå.
Mvh Knut
Isidoros P.
Hei Knut
Jeg er litt seint ute og på trygt vann...hehe..men ..men..
Dette er både bra gatefoto og ikke minst kreativiteten i etterbehandligen er meget imponerende.Jeg står litt på det Dirk skrev siden jeg får også noen assosiasjoner om spenings filmer og det du selv sa om mannen som jeg synes også er veldig morsomt..;)Bildet er en flott og annerledes 17 mai hilsen.
Knut Georg F.
Hei Isidoros, takk for en hyggelig kommentar, jeg tok sikkert 100 17.-maibilder i går, ingen er i nærheten av dette motivet fra 2005, føler at dette var et lite lykketreff!
Mvh Knut!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu