Maren
Portrett av en 16 årig jente med sin kjære islandshest Fönn.

Tatt i opdrag, konfirmasjonsgave fra moren.
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde153mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetIso 100
    -Har brukt solen som eneste lyskilde sammen med en liten sølv reflektor som jeg betjente med bena.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Frank H.
Kommentar slettet av foto.no
Ole A. V.
Vakkert, både rent visuelt og i beskrivelsen av forholdet jenten har til hesten. Mykt og behagelig i lys og uttrykk, vellykket hårlys som bidrar til den litt romantiske og drømmende stemningen jeg antar du var ute etter her. Merker at jeg lar meg forstyre litt av øret til hesten på venstresiden, men det er litt flisespikkeri. Kunne gjerne vist litt mer av hesten, og hodet/øynene kunne vært litt mer i fokus slik jeg ser det.
Forresten smånysgjerrig på hvordan det så ut når du betjente den reflektoren...
Per Einar G.
Det eneste som trekker ned her er skyggen som faller litt uheldig inn i bildet i venstre kant ved hode og håret til jenta.
En klonejobb her Atle ved å forlenge håret på jenta og flette det symmetrisk inn i overgangen med håret til hesten og blurre det til i etterkant tror jeg hadde gjort seg. Og du har et KNALL bilde!

Mvh
Per E.
Avsluttet .
Fint tett utsnitt i bildet. Fremhever godt pikens følelser for hesten. De høye kontrastene og soften fungerer bra, spesielt med disse fargene. Det som trekker ned bildet for min del er hestens øye. Det er sikkert gjennomtenkt, men jeg synes det tiltrekker seg alt for mye oppmerksomhet. Reneste "evil eye" der det stirrer mot en.
Atle J. G.
Takker.
OAV: Tja, er øret for synlig, eller for lite synlig. Samme med øyet. Bevegte meg litt mellom f2.8-4. Tok jo mange bilder (ca 100) av samme motiv, men blikket og kommunikasjon mellom de to jentene på dette bildet ble avgjørende for valget.
PEG: Skyggen er nok øret. Muligens jeg bør kutte den bort samtidig som jeg kutte litt i topp og bunn. Mer fokus på ansiktet.
AO: Jenta og hesten er nesten som 1. Tror om jeg kutter som beskrevet over, slik at det mørke øyet ikke står så alene i den lyse pelsen, at den ikke er så 'i øyefallende'?
Takk og ha en fin 17.mai :)
AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu