portrett
portrett av petter
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-14 20:06:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-05-15 16:40:06
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetjeg har gjort bildet om i svart hvitt, men beholdt fargen på øynene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Frank H.
Denne påminnelsen er først og fremst myntet på dem som gir bildekritikk på bilder i f/64-gruppen.

Til dem ønsker jeg å komme med en påminnelse om økt fokusering på gjennomtenkt bildekritikk på f/64. Vi har derfor utarbeidet nye retningslinjer som alle som gir bildekritikk på f/64 må følge:

"f/64 er for deg med et høyt fotografisk ambisjonsnivå og som ønsker å lære mer av å både motta og gi bildekritikk. Takhøyden er stor, men det er et krav at alle bildekritikker skal inneholde begrunnelse og være saklige og konstruktive. For å gi kritikker som oppfyller disse kravene må det brukes god tid på hvert bilde slik at kritikken er gjennomtenkt. Bildekritikk kan si noe om innhold, form og budskap. Sett gjerne bildet i perspektiv og sammenheng. Kvalitet på hver enkelt bildekritikk er viktigere enn kvantitet."

Med vennlig hilsen
Frank Hesjedal
Redaktør foto.no
Carsten A.
Noe vel trangt og noe for blekt etter min smak. viktigst er at de fargelagte øynene (for dette ser ikke ut som du her har "beholdt fargen på øynene", til det er den alt for mettet) trekker på seg omtrent all oppmerksomhet - og man blir sittende igjen uten å forstå hva som her vært hensikten. Men ser slikt (eller ligmnende) brukt av og til, det er sjelden vellykket, her er det iallfall overdrevet. Man spør seg hva som oppnås istedet for å holde også øynene i sv/hv.

En mer avdempet variant kunne vært en forsiktig reduksjon av fargemetningen i ansiktet utenom øyene.

Uttrykket virker muligens litt påtatt.

MVH CA

Håkon Engebretsen B.
takker for konstruktiv kommentar;) jeg ser at bildet er for intenst når jeg demper bildet og sammenligner.. Jeg legger til en v#2
S. N.
Hei, jeg er nok enig med innspillene du alt har fått fra CA. Bildet fenget på thumbnailen pga den tette beskjæringen og det direkte blikket, men det ble i meste laget med den heftige blåfarga. V2 synes jeg er mye bedre!
Dette er et bilde som nok hadde vært mindre spennende uten den veldig stramme beskjæringen og midstillingen. Øynene og munnen er begge ganske rette, og bildet får både symmetri og en slags horisontal tredeling, som jeg synes fenger. De mer uorganiserte fregnene krydrer det hele. På minussida får jeg si at jeg skulle ønske han hadde bar hals (altså at vi ikke så klær, spesielt området mellom det hvite og haka forstyrrer symmetrien) men det blir veldig pirkete.
Hilsen Silje

Hilsen Silje
Håkon Engebretsen B.
takk for fyldig kommentar silje;) når du sier det med klærne, ser jeg at det forstyrrer. det blir for lyst og overdøvende..
Avsluttet .
Skummel mann med tøffe kontaktlinser, kanskje justert en smule på ljuset, fått fram fler, mer fregner, liker fregner, kjenner mange som har fregner, copy eks. sendt.
Mvh. Wind 8~))
Håkon Engebretsen B.
Takk for at du sendte meg bildet med det gode tipset;) legger til en versjon der jeg prøvde meg på tipset ditt:)
Carsten A.
Vel, noe bedre med V3, men jeg syns fortsatt at disse blå øynene i sv/hv-bilde ikke er noen god idé. Du kunne oppnådd like kraftig virkning uten farge.

MVH CA
Avsluttet .
Er ikke langt unna denne treern Håkon, flink har du vært, programmet er rått, resten er opp til deg.
Mvh. Wind 8~))
Håkon Engebretsen B.
takk for tilbakemeldinger carsten og eivind:) Carsten: De blå øynene kunne nok vært fjernet, men når de ble dempet syntes jeg det ga en fin effekt. men jeg er enig i at den første versjonen er alt for overdrevet:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu