Riket bortenfor
Bildet inngår i albumet Utsyn - Jeg lager en serie med bilder tatt fra vår terrasse på Refsnes på Jeløy, "Oslofjordens perle".
Her har vi panoramautsikt ut over fjorden, men en utfordring, innenfor rammen av den relativt snevre aksjonsradius, blir å takle diverse solnedganger, himmelfarger, skyer, vann og gjentakelser - og uten at det blir for platt og kjedelig. Et lett abstrakt tilsnitt blir det vel også innimellom, får jeg da håpe. Har funnet fram min tilnærmet ubrukte 70 - 300 mm som får gjøre nytten her - stativet står på plass ute.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikkor AF 70-300mm f/4-5.6D
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO 1000
    Stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.
Dramatisk og fin himmel igjen. Flotte farger i bildet.Godt lys.

Inger-Lise
Øyvind S.
Synes du har fått frem et malerisk uttrykk, skylaget nede i bildet som er belys ovenfra gir det dimensjon, korningen kler dette godt, en liten flekk 1/3 inn i bildet på midten kan du fjerne.. god serie du har startet på.. bra..
Øyvind
Lars B.
Takk for kritikkene, Inger-Lise og Øyvind - jeg blir lett revet med av slike naturabstrakte scener. Flekken må jeg se på skjermen min på Auli - har fått assistanse fra en Mac-kollega som bekrefter "noe". Linsa var som vanlig nypusset, men... får ta en kikk på RAW-fila også. Takk for tipset, Øyvind.

Hilsen Lars
Avsluttet .
Liker korningen og varme gode farger Lars, spennende med fuglen som kommer imot langt der borte, et godt motiv fra dette riket slik jeg ser det.
Mvh. Wind 8~))
Håvard F.
Vakkert lys. Jeg liker korninga her.
mvh
Håvard
Lars B.
Takk for kritikkene, Eivind og Håvard - himmel har mye til felles med vann - påvirket av farger, lys og bevegelser.

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu