Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Inge K.
Slike bilder av mektige fjell går (nesten) alltid rett hjem hos en ihuga fjellmann. Om jeg skulle kritisere noe her så er det den "direkte" poseringen til personen på bildet. Han burde heller nytt utsikten...:-)
Markus I.
Et fint bilde med fantastiske fjell. Enig med Jan Inge, hadde blitt finere om personen hadde nytt utsikten, med ryggen til kamera
Ivar B.
Et ganske så tradisjonelt fjell/turbilde, men det appelerer likevel til meg gjennom gjennkjennelse fra egne opplevelser. Bildet fenger fjellmannen i meg mer enn fotografen i meg om du skjønner, uten at det nødvendigvis er negativt. Bildet er greit oppbygd komposisjonsmessig, og gir en fin og reel beskrivelse av storheten og høyden i romsdalen. Usikker på om bildet hadde blitt bedre ved at personen hadde sett andre veien ut over landskapet. Mvh Ivar.
Håvard F.
Jan Inge sitt forslag om poseringen stemmer jeg for.
Allikevel opplever jeg bildet som STORT. Mektig fjell - storslått natur og det lille mennesket fint plassert i bildeflata.
Liker dette.
mvh
Håvard
Thore L.
Mektige fjell, bra komposisjon med personen godt ut i hjørnet som viser dimensjoner og veien i bunnen av dalen som drar blikket innover i bildet. Poseringen er nevnt.
Thore
Dag T.
Så klassisk fjellbilde at det bortsett fra fargene kunne vært tatt fra et 100 år gammelt fotoalbum. Teknisk og komposisjonsmessig helt OK, men for meg er referansen til historien nesten morsom. Har det ikke skjedd noenting med denne typen bilder på 100 år?

.-)
Avsluttet .
For enn fantastisk natur! Så skarpt og så inkluderende for alle detaljer! flott konsept også!
Dette bildet likte jeg godt!
Benjamin A.
Er bildet tatt fra Blånebba?? Var der rett etter påske og tok et par bilder, sleit også med at dalen og fjellene blei litt plasse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu