Dans 1
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • Canon 28-105mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger538
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mehrzad G.

Meget bra igjen! Likte dette veldig godt!

mvh Mehrzad
Morten H.

Bra igjen. Men synes ikke du har truffet like bra med uttrykket til modellen her. Bildet sitter liksom ikke like godt som det forrige, vet ikke helt hvorfor. Er de utbrent på hennes høyre skulder?
Avsluttet .

Her har du jo noe med et svært potensiale, men jeg synes det er litt uforløst foreløpig. Du har en flott ballettpike i klassisk positur, men jeg synes det blir litt mye ren avbildning, som det skulle ha vært en instruksjonsbok. Bildet er litt rett på, uten spennende vilnkler eller perspektiv (ditt forrige bilde av samme modell var faktisk noe av et forsøk på akkurat det), heller ingen miljøsklidring rundt henne. Forholdvis grei gråtoneskala, men drakten hennes er gjengrodd og konturløs. Ser ut som du har brukt en lyskilde skrått ovenfra/forfra, hadde kanskje gjort seg med supplerende kilder med forskjellig vinkel, evt. reflektorer.
Ikke meningen å være negativ, men dette er en motiv mulighet som får det til å klø i fingrene mine, og da kan jeg ikke la være å tenke over hvordan jeg selv hadde villet utnytte det. Håper virkelig at du tar tak i dette på nytt og kommer med flere bilder. Lykke til.
Stein Rune B.

Aldeles nydelig !!!! Flott bilde :
Stå på
God jul
Hilsen
SRB
Ragnar L.

Flott bilde!
Kent L.

kjempestilig..virkelig bra!
Anne O.

er ikke enig med RM når han sier du heller burde prøvd deg på mer ''spennende'' vinkler, eller et annet perspektiv. du fikk frem mange fine linjer her, noen av dem ville du mistet dersom du tok bildet fra en annen vinkel - riktignok ville du kanskje fått frem nye linjer, men det spiller ingen rolle. jeg liker det som det er, stilrent og klassisk.

-anne-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu