Kysset ved benken
Sybrand & Sylvia

Var på workshop med Jens Haugen igår og ble inspirert. Måtte bare prøve ut noen nye tips & tricks :)

Gift i Nederland ifjor. Hadde forsatt noen bilder liggende i raw som jeg hadde lovet å etterbehandle. Har brukt en liten reflektor på ansiktene.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Annet Iso 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
S. N.
Interessant "framkalling" og et nydelig brudebilde. Liker veldig godt de varme tonene du har fått på paret, i kontrast til de bleke omgivelsene som rammer dem inn. En positur som dette kunne fort blitt litt vel kunstig og stiv, men du har fått paret til å slappe av. Bildet formidler en slags ro og harmoni. Originalt og severdig. Bra!
Geir Roger S.
Brudeparet er i fokus, klare og skarpe, med normale farger som vitner om realiteten i den lykkelige begivenheten. Omgivelsene på en slik dag erindres ofte som litt "faded", fordi all fokus er på det lykkelige paret. Ved å "fade" til det "lysere", understrekes følelsen av lykke.

Meget bra bilde!

Mvh GeiR :)
Helge S.
Takk for i går.

Knall bra fokus, skarphet og lys på brudeparet.
Litt for difus bakgrunn etter min smak.
Lyset på enden av kjolen kan sikkert fjernes, det er bare å peise på med flere lag.

Mvh Helge
Liv F. D.
Hei Atle.
Veldig flott fokus på brudeparet. Nydelige, sarte farger på omgivelsene. Et bilde både du og brudeparet kan være stolte av.

Liv ")
Per Einar G.
Hei,

Jeg likte ikke det skarpe lyset på paviljong og vannet da det virket litt forstyrrende og trekker blikket bort fra brudeparet.

Ellers ble det knall!

Mvh
Per E.
Ivan H.
Hei Atle,

Jeg sitter og undrer på hvordan du har fått brudeparet til å komme så godt frem her, altså det kan nesten se ut som dette er basert på to bilder. Men visse ting viser meg at det ikke er det; kjolen, benken.

Synes det tekniske sitter her, har ikke noe pirk å komme med her.

Du har valgt en lys bakgrunn med lite kontraster for å få frem paret. Synes det fungerer ok, men for meg er det litt for mye.
Kunne dette blitt gjort i 3 lag, istede for 2 her? Altså, at du gjenngir brudeparet som du har gjort. Så litt mer kontrast på trestamme, forgrunn (bakken) og bladene? Om du forstår.

Ellers klarer du å formidle den romantiske stemningen.

Mvh
Ivan
Tor Eirik P.
Hei Atle.

Må nok si meg enig med de (Ivan) over.
Brudeparet kommer jo utrolig flott frem her, men jeg syntes også at bakgrunnen ble litt for lys og flat. (hovedsaklig pavaliongen og trærne i de lyse områdene blir litt irriterende)


Mvh Tor Eirik
Atle J. G.
Takk til alle dere :)
Peret var veldig avslappet og forelsket, så det var ingen problem å få dette på sensoren. Har brukt 081a warm photofilter opp på et meget desaturert bilde. Både bak på kjolen og på bakken foran imidten er det lyse flekker som jeg dempet noe. Må nok dempe dem mer. Synes også at kontrasten mellom den mørke stammen og motlyset via paviljongen var litt for hardt. Hadde ikke mulghet å gjøre no med det, og de er tross alt en vesentlig del av bildet, så jeg har godtatt det der selvom det er utbrennt.
Det er kun 1 bilde altså :) Men har fått flere kommentarer på folk som trodde det var tatt i studio med malt bakgrunn. Ser poenget med 3 lag i stedet for 2. Jeg slet veldig med benken: del av brudeparet eller ikke?
Skulle gjerne hatt mer tegning i de lyse områdene ja, men de var desverre utbrennt. De står iskyggen med hard vårsol på knallblå himmel.
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu