Vrede 3
Bildet inngår i albumet De syv dødssynder - Bildene er tatt til en skoleoppgave, hvor jeg har tatt for meg De syv dødssynder, samt deres syv korresponderende dyder. Jeg har valgt å gjøre en mer moderne versjon av disse, i hovedsak under temaet mote. Totalt har jeg laget syv serier, med 3-6 bilder i hver.
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • Canon 24-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_392801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mats T.

likte det kjempegodt. absolut min type smak. flott! :)

Mats
Ivan H.

Hei,

Fint lys, men meningen men gjenngrodd kjole?
En annen ting er at jeg lurer på hvorfor du har valgt lukkede øyne? hadde vært tøffere om den "døde" hadde sett på betrakteren?

Mvh
Ivan
Ivan H.

Hei,

Fint lys, men meningen men gjenngrodd kjole?
En annen ting er at jeg lurer på hvorfor du har valgt lukkede øyne? hadde vært tøffere om den "døde" hadde sett på betrakteren?

Mvh
Ivan
Ronny A.

Hei Synnøve.
"Han døde med et smil rundt munnen"
Et tøft og spesielt bilde som jeg liker godt:-)
Det eneste jeg har å utsette på er revolveren som ikke ser helt ekte ut. Denne smukke dama burde hatt en liten kledelig pistol som stod i stil med henne;-)
S/h virker utmerket her.
mvh Ronny
Avsluttet .

Veldig stilig bilde, bra blikk på vedkommende som holder våpenet, bra utsnitt, og lys. Det eneste som ødelegger bilde helt for meg er det du skrev om det, og de 7 dødsyndene. For meg så handler foto m å skape noe nytt, som aldri har vært gjort før, og et slikt bilde kan man veldig lett finne, + flere tusen andre fotografer og illustratorer har hatt prosjekter om de 7 dødsyndene. Så for meg er temaet totalt uttørket og oppbrukt. Hadde eg klart å sett bort ifra det, og sett på bildet i en serie med litt bizarre mote, så ville det nok funket mye bedre for meg.
Kjetil K.

Tøfft og godt laget. Bra i bw! :)

-Kjetil-
Synnøve L.

Takk for gode tilbakemeldinger!
Ivan: Det er selvsagt ikke meningen med gjengrodd kjole, så der kunne jeg nok gjort en bedre ps jobb. At den døde kunne hatt åpne øyne og sett på betrakteren har jeg ikke tenkt på. Hadde kanskje vært en idè..

Ronny: Jeg er veldig enig i det med revolveren. Jeg var rundt i stort sett alle lekebutikker, kostymeforretninger o.l i Bergen, men dette var det nærmeste jeg kom.

Nils: Jeg vet veldig godt at temaet er godt brukt, og nettopp derfor ville jeg prøve å gjøre det på en mer moderne måte, og i tillegg ta med de korresponderende dydene, noe jeg ikke har sett vært gjort før. Men det var en tøff utfordring, og mye kunne nok vært gjort bedre.
Prosjektet ender i en bok, så jeg håper også bildene blir bedre sett i riktig sammenheng, med noe forklarende forord osv.

-Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu