Jeg er like tøff som dere altså!!
Bildet inngår i albumet hunder i action -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-22 23:30:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_392548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lill Beate Bru F.

Et artig bilde med treffende tittel,en flott fanget situasjon, her tror jeg at jeg likte farge varianten best.:-))
Øyvind S.

Et bilde med en story.. herlig uttrykk på de tre, falt for orginalen her, skaper mer liv i bildet og avgrensing mot horrisonten.. tettere på i v1, litt trangt i høyre kant.. helhetlig meget bra..
Øyvind
Yngve Sem P.

Morsom situasjon, og knalle uttrykk hos bikkjene. Synes det er litt synd at bakgrunnen er såpass nært på, og noe uryddig, selv om hundene heldigvis går klar av den fjellkanten. Stort potensiale i en slik situasjon, jfr. bilde nr. 332280
Fredrik S.

Hei!

Utrulig flott bilde av hundane.
Litt trangt i høgre bildekant, ellers finfint!
Fantastiske uttrykk på dyra. Det beste hundebildet eg har sett her inne faktisk. Liker det både i s/k og i farger. Bra jobba!

Mvh Fredrik S
Knut Georg F.

Flott dynamikk og godt utsnitt. Ville brukt større blenderåpning her for å gjøre bakgrunnen mer uskarp. Slik det er nå faller hundene og bakgrunnen sammen, spesielt i sh-versjonen. V2 synes jeg altså er best.
Mvh Knut
Sissel N.

Utrolig hyggelig å høre at dere liker det! Høyre kant var enda trangere, har lagd litt luft for å unngå kapping. Blenderen valgte jeg såpass liten da det er 3 hunder og jeg får ofte kun en av de skarp. Om jeg bruker større blender i slik action er det utrolig vanskelig å få skarpe bilder. Bakgrunnen kan jeg gjøre noe med om jeg ønsker, skal vurdere det:)Kappet ølite ekstra på venstre side på svart hvit versonen, alltid lettere å se komposisjonen når bildet er blitt svart hvit:)
Ann Kristin S.

Kjempeflott - både i farger og svart/hvitt. For noen beskrivende uttrykk du har fått med på alle hundene. Den store ville nok helst hatt "byttet" til de to mindre.
Flott komposisjon og skarphet så det holder.
Mvh Ann Kristin
Thorbjørn R.

Et sjeldent vellykket hundebilde, i mine øyne. Du presenterer en situajson - og bildet forteller en historie som gir bildet en verdi utover at det er en avbilding av flotte dyr. Frykten er tydelig i øynene på myndene (?) og tøffingen til høyre ser ikke ut til å gi seg før han får trepinnen. Bakgrunnen skaper et slags miljø her - og er ikke for forstyrrende, synes jeg. Som Yngve er inne på, så er det viktig at hundene ikke bryter den horisontal linjen i berget - selv om der nok er litt trangt.

Og når vi alt er i gang med å linke til (andre) gode hundebilder, så vil jeg trekke fram Line Woldbecks bilde nr. 296304.

Mvh Thorbjørn
Ronny A.

Hei Sissel.
Et herlig bilde, hvor essensen ligger i det at de to til venstre ser bekymret ut for den andre. Dette er også ganske så synkront:-)
Fargeversjonen for meg..
mvh Ronny
Ottar P.

Et flott action bilde av hundene som har et flott uttrykk.
Likte best fargeversjonen.
Monika Frisvold V.

Severdig hundebilde.
synes hundene kommer mer til sin rett i
farger. fin skarphet.
mvh monika
Sissel N.

Tusen takk alle sammen for flotte evalueringer!:) Selv så er jeg ikke helt frisk om dagen(halsbetennelse), noe som hindrer meg litt i de mest inngående evalueringene om dagen:) Ha en flott helg:D
Ole Thomas S.

kommunikasjonen mellom dem er fascinerende! mine personlige favoritter er nok whippetene altså. nydelige hunder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu