Havgapet
Kysten av sunnmøre kan være vakker og flott når solen går ned bak havhorisonten. Ålesund sentrum ligger der nede og lyser flott opp i sin jugendstil, mens alle øyene utenfor har tent stuelysene og slår seg til ro for kvelden. Hessa, Godøya, Havsteinen og Giske er hva du ser på bilde.
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark II
  • Canon EF 17-40mm 4.0L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_392250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Venche J.

Enormt skue Mathias. Her har du fanget et vakkert øyeblikk.

Toppers - godt jobbet. :)

Wenche.
Mathias R.

Takk for en fin kommentar Wenche :)

Mvh
Torstein S. T.

Det er en strålende himmel du har klart å få fram. Et virkelig stemningsfullt bilde. Bare synd med (den ekstra lange) båten nede til høyre i bildet, og den lysende dotten midt i mellom sundene til venstre på bildet. Men dette er virkelig et stilig bilde som hvert fall fanget min oppmerksomhet.
Avsluttet .

En fin stemning du har fanget her.
Liker spesielt godt den nydelige fargen på sjøen,som sammen med den flotte himmelen,og passe beskjedent innslag av gult og oransje,gjør dette svært så severdig.
Godt eksponert.
Hilsen Gunnar.

Solveig K.

Flott kveldsbilde fra havgapet.Vakre farver.Havet ser ut som blå fløyel.
Mathias R.

Tusen takk for alle fine kommentarene folkens.
Torstein: Ja du har et lite poeng der. Kanskje jeg skulle prøvd meg på en versjon hvor jeg kloner vekk båten som er strekt grunnet lang eksponering. Skjønner ikke helt hva du mener med "lysende dotten"? Lysene fra bebyggelsen på Godøya du mener kanskje?
Torstein S. T.

Nå er jeg ikke helt lokalkjent oppe i ålesundstraktene, men etter en titt på kartet til gule sider, tror jeg at jeg snakker om den hvite prikken i sjøen mellom Godøya og den ytterste tuppen til Hessa.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu