"Kystlandskap"
fra helgelandskysten. Tomma rett ut
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-17 14:44:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-04-17 14:46:10
    Versjon #3
Utstyr
  • canon ixus 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd Einar F.
Vakkert og dramtisk, men litt for stort tyngdepunkt på venstresida. Helsing Odd Einar.
Ivan H.
Hei,

Er enig med Odd Einar her, samtidig så er ikke overgangene mellom forgrunn og sjø god. Da du har vært unøyaktig i etterbehandlingen. Gjenngrodde konturer preger her.

Eller har du fått frem dramatiske skyer, og kanskje litt for mye skyer? Et lite kutt der vil hjelpe komposisjonen, tror jeg.

Ellers OK dette.

Mvh
Ivan
anne g.
tusen takk odd einar og ivan for rask tilbakemelding!i utgangspunktet var skyene det egentlige motivet, de var meget spesielle den dagen.det med tyngepunktet er jeg ikke helt enig i, fordi fjellet danner en motsatt diagonal som jeg synes balanserer bildet. etterbehandlingen skal jeg se nærmere på ivan. forgrunnen er lysnet en del..et kutt oppe skal jeg forsøke, legger ut resultaetet. mvh anne
Thore L.
Vakkert landskapsbilde. God komposisjon og flott lys. Synes himmelen er bra, Tror muligens et lite kutt på høyre side ville balansere bildet litt bedre. Liker dette bildet veldig godt!
Thore
Odd Einar F.
Første gongen eg var inne på foto.no såg eg eit bilete av deg. Eg trykte på sjå fleire bilete av same fotograf, såg på dei, ropte på dotter mi som var heime ein tur, at no må du kome å sjå på noko vakkert og spesielt. Ho har form og fargar som yrke.
Det var med stor respekt at eg ga den første kommentaren. I dag har eg fått stadfesta at ei lita endring ga eit kjempeflott resultat. V3 vart vakkert. Med helsing og respekt, Odd Einar.
anne g.
tusen takk thore og odd einar for herlige kommentarer! odd einar, eg blir rørt av sånne som deg. ei stor inspirasjon å lese kommentaren din. tusen takk. hils dattera di. eg har også form og farge som yrke. mvh anne
Aina s.
Hei Anne. Jeg liker V1 best av variantene her. Men kunne helst tenkt meg en V1 med kun hav foran fjellene- da kunne jeg drømt meg bort lenge. Ville heller ha kuttet litt i bunnen enn på sidene. Flott himmel.

Mvh Aina
Svend Wiig L.
Hei Anne!

Synes dette ble et godt resultat selv om det er bemerket en viss sjkev balanse i bildet hva angår hus og fjell!

Dramatisk og kald himmel men til kontrastene i fargene i horisonten og i forgrunn.

Pent og dramatisk kan det være på dine? kanter:)

Mvh Svend
anne g.
tusen takk for kommentar, svend! ja på mine kanter. et syn man ser fra kystriksvegen i nærheten av ferjekaia i Stokkvågen. mvh anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu