Flatsteinfjellet
Bildet inngår i albumet Lyngsalpene m.m. -
Utstyr
  • Canon EOS-1D Mark III
  • Canon EF 17-40mm 4,0L
  • Brennvidde21mmmm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/85s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_390877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard F.

Imponerende varde i bratta. Her så det virkelig "barskt" ut. Flott formidlet av flott Norsk alpelandskap. Godt foto!
mvh
Håvard
Svein Ove L.

Skal ikke være mye svimmel før en ikke kan gå utover denne kniveggen. Ser bortover i landskapet at du har en del topper å velge mellom.
mvh SO
Roger H.

Flott landskap du boltrer deg i. Lyngsalpene har mye å by på hvis man har tid. Fint å se innover fjellheimen. Varden forsterker bildet. Bra dokumentert.

vh Roger
Bente R. D.

Liker fargene i dette bildet. Det gir fjellet et helt spesielt preg. Du dokumenterer Lyngsalpene på en fabelaktig måte. Det bør jo bli bok av dette. Tror den vil falle i smak hos både nordmenn og turister.

Bente
Thorbjørn R.

Mange takk for kommentarene. Lyngsalpene har mye å by på, ingen tvil om det. Og det finnes topper i alle størrelser og vanskelighetsgrader - så det skulle være noe for enhver smak.

Jeg har selv tenkt tanken om et bokprosjekt om Lyngsalpene. Vi får se om det noen gang blir noe av det.

Jeg skulle gjerne hatt en person framme på kanten av eggen, men lyset var begynt å bli dårlig - så vi måtte bare komme oss i nedkjøring hvis vi skulle ha noen glede av den.

Mvh Thorbjørn


anders s.

vakker natur
fin dybde i bildet med dalen som drar blikket nedover til høyre
mulig jeg ville hatt litt mindre luft i toppen,og litt mer i bunnen
ha en flootters helg thorbjørn
mvh anders
Ruben J.

Flott bilde av 800 meters varden.
Stemmningsfult bilde.
Øyvind S.

Du er ikke snau heller som står der på kanten av stupet for å ta dette bildet, gikk jo tydligvis bra da, siden bildet ligger her, hadde ikke vært noe for min høydeskrekk og nyter heller dette bildet på skjermen, her har du fått frem villskapen i naturen akkurat fordi du står der du står, øyet ledes mot varden og følger linjen innover det forblåste landskapet, liten pause med toppen som stikker opp..format du har valgt forterker inntrykket av villskapen.. knallbra..
Øyvind
Marit O.

Dybden er fabelaktig Thorbjørn,fine toner i bilde også,syntes du får frem en nydelig stemning her,hadde vært flott med en persjon ytterst på tuppen,men er ikke alltid man har den muligheten;)

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu