Byron Bay, Australia - Skumring
Like før solnedgang, mens solen forsvinner i skyene, blir fargene duse og fine. Byron Bay er surfernes sted hvor bølgene er det som lokker sammen med nydelige strender og mer sol en man har godt av.
Bildet inngår i albumet Australia -
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • EF 28-80
  • Brennvidde70mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodac Gold 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Den tyckte jag var fin den,härlig färgskala..kanske att bladen i nederkant är lite röriga men men..
Hans- Georg S.

Synes det er fint med utsnitt av trær i forgrunnen til slike bilder, men da bør de etter min mening ikke dekke hele bildet. Bare øverste del, og noe nederst i forgrunnen kanskje. Horisonten bør være fri. Føler at jeg får behov til å se hva som er bak.

Hadde vært fint med større dybdeskarphet, ellers fin myk farge.
Avsluttet .

Jeg likte de duse fargene, nesten som en sepia effekt. Det er også fint med grenene som ''repeterer'' seg nedover på treet og danner et slags mønster. Vet ikke hvorfor men bildet får meg til å tenke på Japansk kunst.
Åse G.

Takk for hyggelige kommentarer. Jeg har ofte lyst til å ''ramme inn'' motiver med trær litt sånn på siden etc. Det gjorde jeg også i dette tilfelle hvor jeg tok flere bilder med trærne som ''statister'' og hovedmotivet var havet og stranden. MEN faktisk det bildet jeg likte best etter å ha sett resultatet er dette hvor treet er hovedmotivet. Jeg liker det repetetive mønsteret som du Haakon også kommenterer. Japansk kunst er en flott metafor.

Igjen takk for innspill og ha en fin dag - Åse
Åse G.

Eksempel på andre trær jeg har bruk til mer innramming bilde nr. 4337.
Geir Joar H.

Rett og slett et veldig stemningfullt bilde. Ingen tvil om at man er i tropene. Kunne vel like godt vært morgen som kveld.
Avsluttet .

Wow! Nyyydelig bilde!! Supre farger!!
Åse G.

Hyggelig med positiv kritikk som oppmuntrer og motiverer til enda fler bilder.

Takk for tilbakemeldingene - hilsen Åse
Mikael L.

Bra komposition, väldigt stämningsfullt. Hade också önskat att skärpedjupet var större. Kanonbra hursomhelst! /Hälsningar Mikael
Hans Jørgen R.

Flotte farger og linjer.
Men jeg ville beskjært grenene nederst.
Treet er nesten i silhuett og fungerer fint som forgrunn synes jeg.
Synes bildet blir renere ved beskjæring.
Åse G.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det varmer! Dybdeskarpheten har jeg ikke vært veldig bevist på i dette tilfelle. Automatikken i kamera har fått styre, og som kjent safer den veldig på tid ...

Beskjæring er kanskje på sin plass her, for det som gjør bildet er fargene og det spesielle mønsteret i treet. Men for meg i min komposisjon er de nederste genere en del av bildet. Jeg prøver selvsagt digisaksa og kanskje blir jeg positiv overrasket?

Ha en fin dag - hilsen Åse
Kristin E.

Jeg ser du har tatt mye bilder, og jeg synes faktisk de fleste er veldig bra.Likte spesielt dette siden jeg bor ganske nerme Byron Bay. Jeg liker Byron veldig godt og du har faatt med deg mye av det jeg liker paa bildet.Fine farger og behagelig stemning.
Åse G.

Hei Kristin, hyggelig at noen ser på de gamle bilden mine også. Jeg likte godt dit bilde nr. 16950. I mine kommentarer her trodde jeg du var en morgenfugl, men jeg nå skjønner jeg hvorfor du er oppe så tidlig på morgen (for oss her i norge).

Byron Bay var bare helt skjønn! Og som du sier, fargene i skumringen er enorm. Jeg misunner deg å være Down under og ha tilgang til alle disse hærlige steden og menneskene!!! Jeg for min del drømmer om å bo i Sydney.

Ha en fin dag - hilsen Åse :-)

(og her regner det i dag ...)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu