Vintercamping
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S 12-24mm 1:4 G ED
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/4
  • Lukker15ss
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venche J.
Herlig med den lange eksponeringen Gaute. Jeg tror jeg ville dempet lyset på campingvogna litt og kanskje ta bort bittelitt gulstikk i det hvite på den. Mulig strølys fra gatelys?

Liker komposisjonen. Herlig sett. :)

Wenche.
Fredrik Saxhaug L.
Hei Gaute.

Jeg syns du har fått til ett bra bilde her. Det er fine fargertoner og jeg liker særlig refleksjonene av solen i isen.

Men jeg mener at bildet kanskje kunne vært enda bedre om skyene ikke var blitt dratt ut på den måten de har blitt dratt i. Kanskje mulig å ta ett bilde til med kort lukkertid til himmelen?

Er også enig med Wenche, bra komposisjon. Det er alltid morsomt å komme over slike ting.

Ha en god dag mvh Fredrik Saxhaug
Morten M.
Hei, et spesielt bilde du har tatt synes jeg. Himmelen er etter min mening med på å gi bildet et litt vilt og kanskje en aning surrealistisk tone rundt den innfrossede campingvognen. Er enig med Wenche med tanke på gulstikket i campingvognen, det trekker i mine øyne litt ned. Generelt sett et bra bildet :-) hilsen Morten
Chr. G.
Jeg har alltid fått inntrykk av at vintercamping er stusselige greier, og det ser ut til å stemme. Ålreit stemningsskildring, men jeg synes lyset på vogna er uforholdsmessig varmt.
Thore L.
Morsom ide og utførelse. Liker skyene. Er enig med flere av de over at lyset på campingvogna kanskje ikke er helt optimalt.
Thore
Ivan H.
Hei,

Jeg synes ikke du har kommet i mål med dette bildet. Antar at du vil ha frem en kjip følelse. Det varme lyset motvirker det, der du nok har en lampe i veikanten.
Tror du har brukt for lang lukkertid, der du har fått for mye lys. Ville laget en versjon i s/h, med korning. Samt brukt et mørkere lys.

Ville også kuttet i toppen, ned til halvparten av månen. Vet ikke helt hvorfor men tror det vil være med på å gi bildet et kjipt preg.

Mvh
Ivan
Gaute B.
Konstruktive, seriøse og konkrete tilbakemeldinger. Takk alle sammen - dere har alle rett i større eller mindre grad, og jeg ser de svakhetene bildet har.
Yngve Sem P.
Som Ivan nevner; jeg ville helt klart valgt s/h her. Dessuten synes jeg at det skjulet bak til høyre sjenerer. Liker himmelen ! Månen, som nærmest blir et "eyesore" her, tror jeg kunne blitt motivert som lyskilde til campingvogna i bildet (med litt fantasi), vel og merke hvis du fjerner fargene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu