Islandskap
OK.
Bildet inngår i albumet Langs vannkanten - Ting jeg møter på min vei langs vannkanten i Alta.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Inger-Lise S.
Liker dette. Flott mønster, fin struktur og fargetoner.
Undersøkte mang en vannkant igår på leting etter noe slikt, eller blank is oppbrutt, men nei..Får se mer!
Men godt å se dette.Liker også den maleriske effekten i bakgrunnen.

God påske fra
Inger-Lise
Per Harald G.
Likar det duse blå og den litt røffe ruglete isen/snøen. Ser ut for meg som du har jobba bra i levels. Godt spekter i nyansane mellom lys og skugge, syns eg!
Thore L.
God utnyttelse av lys og kontraster. Liker den litt grove strukturen og det grå-blå skjæret. Bra!
Thore
Lars-Anders M.
Pent mønster i flaterne. Bra presentert.
Mvh LAM
Knut Georg F.
Tøffe kontraster som fremhever fine former og detaljer, spennde speilinger i vannpytten (kanskje flere eksponeringer herfra?).
Jeg synes bakgrunnen har en annen, litt uklar karakter, og dermed bidrar mer som "rot" enn viktig tilbehør, og ville vurdert et kutt i overkant.
Mvh Knut
Roy Arne K.
Hei
Likte veldig godt kontrastene og fargetonene her samt at det er detaljer i HELE bildet.
Bra - Venter du på våren???

Mvh. rak
Venche J.
Tusen takk for kommentarene dere.

Inger-Lise: Ja slike motiv er spennende, men kan være litt skumle å nå skikkelig. Råtten snø nær elvebreddener ikke det optimale underlag. :)

Per-Harald: Nei, jeg har ikke brukt levels her. Lav sol hjelper godt på for å få frem strukturene, samt litt tråkking frem og tilbake for å finne best mulig vinkel. I ACR har jeg brukt 70 på vibration, ellers ikke noe annet der. I PS har jeg i tillegg brukt USM 30/30 for ytterligere effekt på strukturen, alt annet masket vekk. På toppen av kaka kom oppskarpingen. Kanskje den var litt i overkant til skjermvisning, men på utskrift ble det helt knall.

Knut: Jeg vurderte kutt, men det ble som det ble. Likte fargene i overgang råtten is/vann. :)

Roy Arne: JA, jeg venter på våren. :)

Lars-Anders og Thore: Jeg så potensialet i motiver og ble rimelig fornøyd med sluttresultatet.

Så langt i dag har det vært overskyet ute og det er ikke vær for motiv som dette. Håper på sol og lange skygger utover ettermiddagen/kvelden.

Wenche.
Håvard F.
Stilig og bra utført bilde av ishavet. Flott komposisjon. Liker særlig at du har lykkes godt med eksponering og etterarbeid ved pc`n. Flott utført.
Som Knut tenkte jeg også et kutt i overkant. Bildet kan hende ville fremstå som enklere, men er litt usikker også.. Bildet fungerer bra som det er også.
Bra Wenche.
Roger K.
Hei hei, Wenche og god påske til deg og dine!
Mange flotte tegninger i vinterlandskap bare en ser. Ikke enkle lysforhold dette, men det kommer du deg bra ifra. Virker veldig forsterket kontrast i forgrunn her på min skjerm som jeg føler trekker litt. Litt vanskelig når det er forskjellige skjermer ute og går (lcd og crt). Når det gjelder utsnitt/komponering synes jeg dette fungerer godt. Denne delen synes jeg er svært vanskelig å kommentere da som regel komponist ser på tingene anderledes.

Mvh Roger
Inger-Lise S.
Ja, Wenche, du har så rett!
Vet sannelig ikke om jeg er for sent ute, men isen ligger jo der,da..

Inger-Lise :)
Avsluttet .
Et bra bilde som du har jobbet frem her. Spennende formasjoner i is og snø. Hardt og litt brutalt. Men jeg liker det sånn.
Eneste er bakgrunnen som er noe forstyrrende i lengden. Men du må nesten ha såpass med luft over motivet. Men en roligere bakgrunn hadde gjort seg bedre.
Sånn er det, man får som regel aldri i både pose og sekk.
mvh arild
Inge S.
Hei.
Meget fin struktur i is og snø som bader i et fint lys. Ville vurdert et lite kutt i toppen ned til det mørke feltet som mulig er steiner? :-)

Mvh Inge
Venche J.
Tusen takk for kommentarene dere.

Ja, jeg ble så fasinert av dette lille islandskapet og har prøvd å få frem strukturene ved å "trøkke på" litt. Jeg ser klart at bildet kan gi et roligere uttrykk med å kutte litt i toppen, men jeg tror jeg står over denne gang. Føler at uroligheten bør være der - kanskje.

Inge, det er ikke steiner, men små isklumper som flyter i flak. Det har jeg ikke klart å få frem - desverre.

Akk ja, jeg sier som Arild: Man får ikke i pose og sekk.

Wenche.
Anne Ø.
Liker dette svært godt, kreftene vises, gode kontraster som passer godt til dette motivet synes jeg. Gode linjer, fargetoner. Ville bare tatt bitte litt oppe, ca 1 cm.
Eva K T.
Vakre former i isen gjør dette bildet spesialt, fin linjeføring og topp komposisjon :-)
Jarle S.
Vet ikke hva du har gjort med bildet, men effekten ble i alle fall stilig.Et landskap i miniatyr som jeg likte meget godt.

Jarle
Marit O.
Behandling hadde jeg sansen for her Wenche,syntes du får frem vinterlandskape flott her vi a lys linjer og kontraster,en liten cropp oppe ville gjort bilde litt roligere,ellers nydelig malerisk stemning over dette!
vakkert motiv!!

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu