Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten M.
dette er desverre så utbrent at hele ansiktet forsvinner...
Roger H.
Det at du har beholdt de utrykksfulle øynene i et litt utvisket ansikt gjør bilde innteressant for meg. Må jo nevne håret, det stemmer jo så bra til helheten i uttrykket. Tiltalende vakkert.

vbh Roger
Tone A.
Her er eg enig med Roger når det gjeld dei uttrykksfulle auga som gjer mykje for bildet her.
Ho virkar så sårbar, trass ein vakker utsjånad.Noko som også dei lyse hudtonane forsterkar, og som det meir skarpe håret med sine bruntonar rammar inn.
Men her kunne også heile haka har vore lys, dvs nederst så er den litt meir mørk og mest går i eit med halsen.Med desse markerte linjene frå kinna og ned, så synes eg at også sjølve buen på haka burde ha vore lystona slik at haka blei markert.
Det sårbare med å vera tenåring synes eg at du har fått godt fram her.Dei fleste tenåringsjentene har mest same utsjåanden når det gjeld sminke og frisyre,og det er eit stor kropssfiksering noko som også tv og ukeblad er med å forsterka.Ikkje lett å finna seg sjølv som tenåring trass eit vakkert utsjånad. Det er desse tankane som slår meg med dette portrettet.
Flott komponert med litt meir mørke tonar i kinna som gjer dei markerte.Begge augene kunne ha vore like markerte. Auget til høgre er litt mindre skarpt både når det gjeld vippar og irisen.
Det sårbare og usikre er uttrykket som slår meg, eit bilde som vekker kjensler.
Noko portrettfotograr er eg ikkje men, eg kjem likevel med kritkikk pga at dette bildet var anneleis og fekk i gang tankane.
Helsing tone



Roger H.
Hei Torbjørn
Er tlibake igjen. Jeg mener at bilde må være som
det er. Det er jo et utrolig vakkert inntens portrett.

vh Roger
Thorbjørn R.
Flott high-key bilde. Uttrykk og lys er meget bra her.

Mvh Thorbjørn
Stig Morten S.
Et delikat og vakkert portrett Torbjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu