Three in a row
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ketil g.
Hm.. hvorfor likte jeg dette? Tror det må være at det er rent og pent samtidig som det ikke forteller noe som helst, men bare ER, og det er for meg et godt poeng.
Prikken over I-en er "signaturen nede til høyre", som er det spenningsskapende i bildet.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes dette er for svart, og kontrasten er for hard. Det tok en tid før jeg så at det var flere glass, og da var jeg forvirret over innhold. Jeg leste heller ikke tittelen før nå, men da hadde jeg vel sett det tidlig. Motivet burde være helt symmetrisk og midtstilt når det er så nært. Jeg mener at copyrighten er for dominerende, og trekker for mye oppmerksomhet. Alt i alt finner jeg nok ikke dette så interessant, og det både på grunn av motiv og resultat.

Mvh Ingebjørg
Rebecca K.
Jeg synes ikke det gjør noe at det ikke er helt symmetrisk. Copyrighten er selvfølgelig stygg, men forstår at du vil ha den der...
Stine J.
Tusen takk til dere! :)

Ketil: Du er inne på noe der, bildet bare ER. ;)

Ingebjørg: Ja det er veldig mye sort, men det var meningen. :) Ikke alle som liker det, helt greit. Syns det er interessant at du ble litt forvirret, det var litt av tanken.... Copyrighten er veldig dominerende, enig i det.

Rebecca: Takk til deg og enig at alt ikke trenger å være så symmetrisk i slikt. Greit med et lite irritasjonsmoment i en bitte liten usymmetri syns nå jeg. :)

mvh Stine
Ketil K.
Meget dekorativt. med plakateffekt. Det sorte, hvite og røde i ytterst delikat samspill.
Odd Tore S.
Delikat og litt finurlig sak.
Med finurlig mener jeg at glassene er både tre separate glass, og at deler av dem også finnes i internrefleksen/brytningen i overgang stett/glass.
Det var det siste som for alvor vekket min interesse her.
Jeg ville tatt sjansen på å legge ut uten copyright. Vil man være skurk, er det vel en smal sak å klone vekk den.
Odd Tore
Avsluttet .
Dekorativt, kreativt og vakkert for mine øyne Stine.
Mvh. Wind 8~))
Kjell Sigurd S.
Du har et stort spenn i fotograferingen din, spennende å følge med. Liker kombinasjonen av stramme former, harde kontraster og bruddet som skapes av det røde. Midtstilt stemmer godt. Litt usikker på om glassenes overkant (randen) burde vært bedre definert (dvs. lavere kamerastandpunkt). Tror det kunne bidratt til å styrke dybdefølelsen, men er ikke sikker. Joda, dette likte jeg - men ikke signaturen :-)

Mvh
Kjell S
Stine J.
Takk til dere siste også! :)

Er helt enig i at signaturen kan utelates og at det ville vært null problem å klone den vekk hvis noen ønsket det. Bildet er printet uten selvfølgelig.

mvh Stine

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu