Vårflom i Enningdalselva
Enningdalselva ligger sør i Halden Kommune.Har flere flotte stryk.
Bildet inngår i albumet Rennende vann -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-19 15:43:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 18-200mm IS 3,5-5,6
  • Brennvidde130mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetBevisst valg av fokuspungt for å få bakgrunnen slik den er
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anna K.
Hei Øystein! Du skriver ”Bevisst valg av fokuspungt for å få bakgrunnen slik den er”, men hva skal vi se på i forgrunnen da? Hadde du kjappere lukkeren så kunne det vært mange fine dråper, men nå er det kun grå masse med litt sære ”vannstrå”. Beklager, men jeg kjenner ikke helt hva vil du fortelle med dette bilde?
Mvh Anna
Ronny M.
Hei. Vil bare si at de "sære vannstråene" er det jeg synes var bra med dette bildet. de gir bildet mere liv enn mange fine dråper. Synes det var et stilig bildet hvor du har fanget "bevegelse"
Erlend S.
Jeg liker også vannståene. Det gir action. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal like eller mislike utbrentheten av det hvite vannet i bakgrunnen. Men er det blokkert, så er det blokkert, og bildet er godt og kraftfullt.
Anna K.
Ronny, jeg er helt med på at de gir liv til bildet og jeg likte å studere dem og i stor format (ja de er skarpe og fine) . Men de er ikke kraftig nok til å formidle følelse av flommen og naturens krefter som flommen bringer meg seg og de dessverre forsvinner av syne når du minsker format. Og da blir vannet ganske anonymt. Dessuten har jeg rett til å utrykke min mening uten å risiker å bli pirket for ordvalg, er ikke det?
Øystein U.
Hei
Takk for kommentarene fra dere.Til Anna: Det jeg mente med bevisst valg, var at regnet med det ville komme kommentar på den uskarpe bakrunnen. Det er forgrunnen med "vannstråene"som jeg ønsker å få fram.
Øystein
Anna K.
"Her bli det liv" – i V2. Vannet fikk mer personlighet, selv om "vannstråene" ble ikke så fremtredende, men i sted for de er mer ”hissig” pga kontrast med det glatte parten. :-))))
Mvh Anna
Avsluttet .
Hei Øystein, jeg liker versjon 2 best. Fin action i vannstrømmen og fin grønnfarge på de to mosebelagte steinene i bakgrunnen.
Eva K T.
Et levende bilde med fine kontraster :-)
Ronny M.
Unnskyld Anne, mente ikke å pirke på dine ordvalg. Snarere tvert imot, synes det å kalle dem vannstrå var veldig passende, men selv syntes ikke jeg de var sære. Ellers synes jeg v2 mister litt jeg. blir litt for mye.
Øyvind A.
Mønsteret og refleksene i den midtre delen av bildet er fint. Men den svært lyse og dominerende bakgrunnen trekker blikket vekk fra det som er fengende. Og den aller nærmeste, uskarpe delen av vannet bidrar heller ikke positivt.

Jeg synes du skulle prøve på nytt, og gå tettere på for å reindyrke det som er det severdige.

mvh Ø.
Øystein U.
Takk for kommentarer og tips.
Øystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu