Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_383312} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erik J.
En landeveisrøver av den gode gamle sorten, minner meg om Rottenikken fra min barndom. Sterkt portrettt med fin belysning, fokus og ikke minst miljø. Denne fyren med mye levd liv er på vandring! (På Rottenikkens tid var det mest grusveier uten hvite midtstriper)
Marius N.
Hei, et stemningsfult portrett. Fine toner og dus uskarp bakrunn som ikke sjenerer, bortsett fra den hvite auraen rundt hesten (er det en hest?) som tar litt mye oppmerksomhet.
mvh Marius
Alexander Rex E.
Et veldig bra portrett! Flott skarphet der det gjelder. Jeg likte dette utrolig godt!
Kenneth F.
Dette var et spennende og flott portrett.
Syns det var litt uheldig med skyggen som deker øynene.
Chr. G.
Jeg legger merke til noe jeg inbiller meg er et eller annet grovt verktøy bak mannnen, og jeg føler meg ikke helt trygg på han. Kanskje er refleksen (fra sagbladet, eller er det vegmerking?) litt for dominerende.

I mine øyne blinkskudd hva angår lys, uttrykk og toner. Komposisjonen, med mannens tenksomme blikk ut av bildet reiser en del spørsmål som jeg ikke trenger å få svar på. Skyggen fra lua er akkurat på kanten, for meg er det tilstrekkelig lys til at øynene er "tilstede".
Håvard F.
Et steike bra portrett!!
Fjern veimerkinga, så sitter bildet 110%
Gratulerer med et flott bilde.
mvh
Håvard
Thomas R.
Godt portrett av en old timer som gjør ting slik han alltid har gjort det, selv om samfunnet rundt forandrer seg. Jeg synes spesielt kontrasten mellom gammelt og nytt her er viktig for stemningen i bildet. Stødig komp og et fantastisk blikk.
Morten A.
Kjempebra bilde.
Hvilke kamera / objekt har du benyttet her?
Er det eventuelt andre tekniske ting du har gjort for å få det så knivskarpt du kan dele med oss som ønsker å ta så fine bilder som deg?
Jon-Petter T.
Hei Morten, takk for kommentar!
Her har jeg fotografert med en Nikon D200 med en Sigma 30mm F1.4.
Det som er viktig er å måle lyset der du ønsker (huden i ansiktet, ikke vær redd for å bruke sentrumsdominert eller spot-måling) samt fokusere på det nermeste øyet!
her har jeg mørknet bakgrunnen litt i "mørkerommet" for å få mer oppmerksomhet rundt ansiktet.
Avsluttet .
Fantastisk bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu