Vestlandskyst
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard F.
Tusen takk for nydelig bilde. God synergi i fargene og nydelig dimensjonalitet. Fikk lyst til å gå inn i bildet og skue ut mot havet. Skulle vært spennende å visst hva slags utstyr du hadde brukt.
Geir B.
Takk for inspirerende tilbakemelding, Håvard.

Teknisk: 5D, ISO100, 4,0 sek, 35mm, f/22, stativ, snorutløser.

Bildet er først fremkalt i Lightroom og så retusjert lett i Photoshop med dodge + burn samt litt støv/flekk-fjerning. Ingen beskjæring.

mvh
Geir

Avsluttet .
Hei!

Et flott landksap du viser her, og må si at din presentasjon av det er på topp. Liker de rene linjene, og suget ut mot havet. Fint med dammen også.

Jon Martin
Helge .
Skjønner ikke hvordan du får en slik fargemetning uten at det blir for mye. Farge og belysning samt skarpheten på berget gjør det hele delikat.
Må si at jeg beundrer lys og fargebruk, ikke bare i dette bildet men ellers også.

Mvh
HRB
Bjarne D.
Dette var fantastisk flott! Motivet, fargene, skarpheten; -en inspirasjon til å gå ut å trene.

mvh. bjarne
Arnold H.
Spesielt og flott lys i dette bildet, Geir. Ekstra fint med dammen i forgrunnen. Du har kasnkej friska det opp nokre hakk, sant ja? Flott presentasjon.

mvh
Arnold
Atle J. G.
Veldig fint. Kunne ha hengt ved siden av mine bilder på utstillingen her på Blå Kube i Tvedestrand til påske :-)
Må bare spørre om du kun har saturert fargene, eller om du har lagt på litt ekstra her.
Og 4 sek? Da har du brukt ND400 filter eller noe da? Ser ut som det er midt på dagen nemlig, eller sånn i fem-tia. Hvilket filter bruker du? Har selv en ND1000 fra BW, men er ikke helt tilfreds med den. Rød/oransje-skjær i det og egentlig litt over ND1500 faktisk.
Det jeg likte med dette bilde, overfor de andre, er at denne har mer linjer/komp i seg enn de andre. Meget bra arbeid dette.
Mvh AJG
Geir B.
Tusen hjertelig takk for flotte tilbakemeldinger. Jeg har hatt bildet liggende "urørt" siden november og gjenoppdaget det i en ryddeskjau.

Det er kun vanlig mørkeromsarbeid der jeg har hentet frem fargene som ligger i opptaket. Selv om den ufremkalte RAW-filen en grå og ganske pregløs, skjuler det seg et rikt fargespill i kveldslyset - det er nesten bare å hente fargene frem.

Atle: Jeg har ikke brukt filter denne gang, bare ventet til solen nesten er under horrisonten. Jeg har pt. 12 bilder hengende hos Ur & Foto (Bergen) med tilsvarende motiv, men jeg skulle veldig gjerne stillt ut i Tvedestrand også. Mange av bildene mine er jo tatt der sør.

Jeg har et vario-ND fra Singh-Ray som går fra -2EV til -8EV, det like jeg godt (men altså ikke denne gang).

mvh
Geir

Jon V. S.
Hei Geir.
Flott bilde. Lyset i vannspeilet tilfører en fin stemning til bildet. Likte dette.
Mvh.
Jon V.
Bjørn H.
Likte godt dette bilde,meget bra.

mvh. Bjørn
Avsluttet .
Bra jobba, både med kameraet og i etterbehandlingen. Fargene er sikkert litt annerledes i virkeligheten, men her har du skapt et vakkert drømmelandskapsbilde. Dyktig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu