Ved kai
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir B.

Hei Synnøve,

For noen flotte fjell. Fint fanget. Forgrunnen har kanskje litt mange elementer og er dermed litt rotete. Ellers synes jeg at eksponering og utsnitt sitter bra. Jeg ville ha konsentrert meg mer om å få bilder av de flotte fjellene, uten altfor mye "rart" i forgrunnen.

MVH

Geir
Avsluttet .

VELDIG bra bilde, går direkt i hjerte, får meg til å hente klatre utstyr og dra ditt,
Synnøve O.

Hei! og takk for komentarer :) Er vel enig i at fjellene er det fineste ved bildet.- men for meg som har hundrevis av bilder av nettopp disse fjellene, så var det nok den lasta båten jeg konsentrerte meg om :) men er enig at det kan virke noe rotete...
Espen V.

Fint motiv, men som nevnt noe rotete. Jeg synes også bildet ditt har litt blåstikk. Du burde skru litt på hvitbalansen og få litt mer riktige farger og varme hele bildet opp litt.
Har du klonet bort noe nede i høyre hjørne?
Avsluttet .

Jeg likte dette bedre enn "Rosa". Her kunne jeg dingle litt. Hva et prakt. Fantastisk...Utrolig bra bilde...rett inn på Destenasjon Norge. Hvordan er det under vann??

Likte dette VELDIG godt =)

Wilko
Avsluttet .
+1
PS ROT? Det er jo som det er =)Et gatebilde fra fjellet =) Digger det mer og mer.

Wilko
Synnøve O.

Det va da voldsomt kor nøye dokker studert bilde ;) jada har gjort et dårlig forsøk på kloning, ei veistikka som kom i veien.Heilt ny på ps så selv va e VELDIG fornøyd med arbeidet mitt :) Bildet e tatt etter en bråstopp mitt på veien, kamera ut av vindu også videre.. Var et veldig blått lys den dagen, men skal forsøke å gjøre som du foreslår Espen. Takk til alle for kommentarer!! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu