"black magic woman"
Bildet inngår i albumet "gudinner" - bilder skapt med utgangspunkt i keramiske skulpturer jeg har laget i leire
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-07 09:59:17
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Vakkert og mystisk, godt håndtverk i kunstnerisk utførelse.

Husker godt melodien også

:http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Magic_Woman

Ha en fortsatt god kveld.

Mvh. Wind 8~))
John H.
Hei Anne
Du rører godt rundt i ungdomstida mi nå. Din "sorte" magiske kvinne ligner ikke helt på min. Men gudene vet hva Peter Green har sett for seg i LSD rus. Var foresten på Hell Blues for noen år siden. Artig kar. Helt fotogal. Tok bilder av alt mulig på kjøpesenteret. Bodde på samme hotell. Vi kom i prat da han lette etter sukkerskåla. Ikke helt på nett etter mange års misbruk. Men det var en veldig bra konsert selv om han egentlig ikke spiller så stor rolle i gruppa. Bildet ditt er en artig kolasj og spennende. Mitt lille ankepunkt er formatet. Klassisk storformat ville funket fint her.
John
anne g.
tusen takk john ogeivind for kommentarer! låta er det ingenting å si på, den er fantastisk! om bildet er like fantastisk er vel heller tvilsomt. john, hva mener du med storformat? klassisk liggende, er det d? mvh anne
John H.
Hei
"Format som er kvadratisk eller nesten kvadratisk. Hasselblad er 6x6 eller 6x7. Kamera som er mye brukt i studio til portrett. Også det første kameraet på månen.
Bildet ditt må jeg fordøye over tid. Det er mye spennende i det.
John
Lars-Anders M.
Meget spennende og vakkert.
mvh
LAM
Ivan H.
Hei,

Meget tøft kunstverk, er da min første tanke om bildet.
Når jeg studerer det kommer jeg frem til at jeg liker det bedre uten ovale steinen(?) i pannen. Leker med scrollingen på vinduet og ville personlig kuttet vekk den (kutt i tpooen).

Men en subjektiv mening og liker bildet.

Mvh
Ivan
Per Einar G.
Jeg hang meg opp i denne stenen også, etter å ha lest kommentaren over.
Jeg synes den bør være der da jeg mener at den tilfører et is-gudinne preg til bildet slik jeg ser det, forsvinner om du kutter ut denne ovale delen i topp.
Likte det også.

Mvh
Per E.
Tove H.
Dyktig laget av mørkets dronning - mye villskap og mystikk. Steinen synes jeg må være der!
Hilsen Tove
Avsluttet .
Hun virker mer "magic" uten steinen. Et kutt rett over det sorte..Men for å si det sånn..Det er ditt bilde =) liker å se på det men ikke for lenge. Har vokst opp med litt "magic"...det var ikke så pent som ditt bilde =)

Mvh Wilko
Avsluttet .
Vakkert på toern Anne, fikk mer ut av "det tredje øye", med det kan man se auraen på mennesker, om de er snille eller onde og hva de tenker forøvrig.
Dr. Lobsang S. Rampa, Det Tredje Øye.
Leste boka for 45 år siden.
Mvh. Wind 8~))
anne g.
tusen takk for interessante og spennende kommentarer! steinen i panna, som jo er et øye(kattøye)har vært et tema. den bør være der, men på v1 greide jeg ikke helt å integrere den. synes selv det ble bedre v2. morsomt at tittelen gav mange assosiasjoner. på Photosight kaller jeg den "gudinne med skog" eller skogsgudinnen. passer kanskje bedre..mvh anne
willy m.
vakkert. liker godt v2 her og stenen må være der syns jeg og..usikker på hvordan det ville tatt seg ut i kvadratisk..men jeg liker det kvadratiske formatet og mistenker dette for å passe godt til et slikt format..ser sikkert knall ut i stort på passende gallerivegg...:)
anne g.
tusen takk willy! hyggelig at du sier det med gallerivegg. jeg er også billedkunstner, og det beste skal opp på galleriveggen. he he, ikke alltid man vet hva som skal dit. mvh anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu