Høstfarger
Årungen i Ås en høstdag. Bildet er satt sammen av flere raw bilder som et HDR bilde, og er et av mine første forsøk på dette. Det har blitt mye mer farger av det, og kan virke litt sterkt hvis man har sett orginalene først :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-05 09:20:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 40D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Pål H.

Hei Trond. Synes bildet ditt er fint, nydelige farger. Men det virker også litt rotete synes jeg. Prøv kanskje å croppe det litt i nedre området.Slik at du får bort knausen i venstre kant.

bare en idè
Birna R.

Irriterende skjev vannflate og hardt oppumpete farger. Ukonsentrert komposisjon som inkluderer alt og ingenting. Prøv å fokusere på hvorfor du tar bildet istf. å fange inn alt.
Trond L.

Ja, vannflaten er skjev, det fatter jeg ikke at jeg ikke har sett før, har vært veldig nøye på å rette opp skjevheter. Men, som jeg akkurat la til i kommentar er dette et forsøk på HDR og da har jeg rett og slett oversett skjevheten.

Komposisjonen er jeg i grunnen ganske fornøyd med selv, den ble slik jeg forsøkte å få den. Hvis jeg med kritiske øyne skulle gjøre noe anderledes måtte det være å skjære vekk innstikket fra høyre, men det er jeg ikke helt sikker på...
Skal legge ut en ny variant som er rettet opp :-)

Takk for kommentarer, de hjelper meg å gjøre det bedre neste gang(håper jeg da..)
Svein O.

Hei Trond..
Mulig fargene er litt sterke. Ellers synes jeg det er et fint komponert bilde med fin dybde og flott speiling. Synes ikke du skal skjære bort innstikket fra høyre, da det skaper en fin balanse i bildet..likte dette meget godt..

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu