-Kristian-
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anette K. H.
haha herlig lite tryne :)

bildet er selvfølgelig beskjært helt feil. men i mine øyne er det akkurat det som gjør bildet helt riktig.. ?!? tenkte lenge på om jeg hadde lyst til å se mer av haka. men nei, tror ikke det.

uten tvil et foto man legger merke til!
Edmund M.
Et herlig utrykk i dette barneportrettet! Et stort smil og et blikk fullt av liv og glede. Fine gråtoner i bildet, samtidig som jeg synes lyset blir litt dødt. Jeg har en følelse av at portrettet hadde stått frem med enda litt mer kraft om bakgrunnen hadde vært enda litt lysere. Eller for å si det på en annen måte: Det er kanskje litt uheldig at store deler av ansiktet ligger i samme gråtone som bakgrunnen.
Beskjæringen har jeg problemer med å forstå. Det kan kanskje komme av et jeg har en bakgrunn forankret i mer tradisjonell portrettfotografi, og derfor mindre mottagelig for "radikale brudd" på det tradisjonelle. Kanskje jeg savner synet av små lubne barnefingre? I alle tilfeller ville jeg ha tatt med hele haken til Kristian. :o) Denne form for beskjæringen kan jeg heller se for meg i en mer eksperimentiell form for portrettfotografering med voksne ansikter, og i en helt annen setting. Jeg er absolutt ingen motstander av eksperimentering innen fotografi, men jeg er ikke så sikker på om denne beskjæringen er til det beste for akkurat dette bildet. Men det er min subjektive mening!
Mvh. Edmund.
Dag T.
Beskjæringen synes jeg er topp (og hudtonene fungerer bedre her). Sånn er unger, de vil opp og se, og oppdager de noe spennende eller morsomt over kanten blir de strålende fornøyd. Opp og frem og inn i en spennende verden.
Tanja B.
Takk Anette og Dag:O)

Edmund: Takker for din mening, setter pris på den. Jeg har laget utsnittet slik med vilje. Jeg liker litt annerledes utsnitt, men har full forståelse for at ikke alle andre gjør det!

Når det gjelder fargetonene så har du rett i at de er like, men i og med at bakgrunnen er helt ren og det er så mye liv i Kristian, så synes ikke jeg det gjør noe her!

"Snapshot" fra besøk hjemme i stuen hos Kristian, med en ekstern blitz som hjelpemiddel.
Mats T.
herlig utrykk, absolutt den type bilde jeg ville hatt om jeg skulle dratt til fotografen med barnet mitt (om jeg hadde hatt et) :)

God Helg
Mats
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu