Tanken var å skape et litt kaotisk bilde hvor noen likevell finner roen og kan slappe av. Føler jeg kom et stykke på vei, men det ble kanskje litt rotete.
Bildet inngår i albumet Gatelangs -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Rita H.
Det området på h side hvor dama sitter er veldig bra med et fint lys, men v side med skiltene er i mine øyne veldig rotete.
Det er nok alle skiltene som skaper kaoset så en kan kanskje si at du har fått frem budskapet, men for meg virker v side litt vel rotete. Annen bildevinkel? Kan s/h passe?
Mvh Rita
Olav R.
Takk for tilbakemeldingen.
Det er nettopp det jeg lurer på, om det blir for rotete. Ang skiltene så synes jeg de er en del av historien (vi er i et samfunn som i stor grad bestemmer våre valg/...regler). De som sitter ved bordet har valgt å snu ryggen til det...

Mvh Olav
Avsluttet .
Det er kanskje litt rotete, men jeg liker det. Stor kontrast mellom høyre og venstre side, og budskapet kommer fram. Ikke en den gamle klisjèn vi har sett mange ganger før. Why not?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu