Vinterpels
Litt usikker på om dette havner i mote- eller reklamekategorien? Jeg ønsker tilbakemeldinger på lyssetting, modellens uttrykk og andre viktige og mindre viktige detaljer.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 17-55mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivan H.
Hei,

Liker lyset og røde lepper i kontrast med det hvite og kalde. Greit utsnitt, men ville kuttet litt i toppen for å få en mer definert avsluttning der, iforhold til parykken(?).

Har ikke noe mer konstruktivt å komme med.

Mvh
Ivan
S. N.
Sært, og kult. Helt klart over gjennomsnittet av bilder som legges ut her, både teknisk og idemessig. Selv om jeg ikke helt vet hvor du "vil" med det, står det seg fint på grunn av den litt snodige situasjonen og de delikate fargene. BH/bikinistropper virker kanskje litt unødvendige, og bildet fremstår noe vel oppskarpet, spesielt i øyepartiet. Jeg ville vurdert å mørkne til ende mer på øyenvippene hennes, i stedet for å skarpe så hardt. Hilsen Silje
Avsluttet .
Veldig bra bilde :) Veldig bra idé! Ville vist enten mer av modellens hår, eller mindre. Mykt og fint lys, men kansje litt ujevnt på høyre side?
Anya K.
Synes det ble for mye avskyelig snømann vs julenissen her.. Ingen kontakt med modell, og bh stropper passer ikke inn. Ellers så synes jeg skuldre er flotte, fint at de er i forskjellig høyde i forhold til hverandre. Kan være litt vanskelig å få fingre til å se pene ut når du har de opp mot ansiktet.
Rebecca K.
Når du skriver ingen kontakt med modell, så sikter du til manglende blikkontakt, Anya? Jeg ønsket ikke at modellen skulle se rett inn i kameraet, jeg ønsket å "fange" henne i et tankefullt øyeblikk.
Anya K.
Man trenger ikke at modellen skal se inn i kamera for å få kontakt.. jeg synes bare det så så tomt ut.. jeg får ingen følelse når jeg ser på bildet ditt. Jeg synes modellen er flott, og har ett spesiellt ansikt, så du burde jobbe mer med henne.
Rebecca K.
Ok. Har du noen konkrete råd/forslag, Anya? Eller en beskrivelse på hva god kontakt er? Takk for tilbakemelding! =)
Anya K.
Hvis du f.eks tar del for del. Begynner med munnen, den er veldig viktig for følelser.. hvis hun ikke hadde holdt den så hardt igjen, kanskje pustet litt ut.. ganske vanskelig å forklare dette skrivende..hehe.. Det blir veldig "snurpete" og hardt. Hånden som hun holder til venstre, den ser avkappet ut.. ser ut som en stump på en måte. Litt merkelig.. den andre hånden er grei, kanskje litt mer lys på den :)
Rebecca K.
Ok. Jeg sier meg enig i hendene, de kunne vært gjort annerledes, men munnen liker jeg faktisk som den er. Derfor også det kjølige fargevalget =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu