Engeland
Personlig er jeg svært usikker på dette bildet. Derfor ønsker jeg din mening - hva er bra og kunne ha vært gjort bedre?
Ønsker kritiske tilbakemeldinger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-15 23:41:00
    Versjon #2
Utstyr
  • 1D mk.II
  • 300mm f/2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Georg F.

Et morsomt bilde med fint fokus og gode farger, men jeg tor ikke anda ville godkjent fremstillingen (feit, klosset benstilling og mekelig vingeposisjon:-)
Ellers synes jeg det kunne vært kuttet nede/evt mer luft oppe og jutert horisonten (bikker mot høyre?)
mvh Knut
Aleksander M.

Hei Marcus!
Jeg synes at du har gjort et godt forsøk, men ble ikke helt overbegeistret likevel. Synes situasjon, vinkel og valg av lukkertid er gode. Et veldig uvanlig stokkandbilde, men jeg blir ikke helt fortrolig med utsnittet. Jeg liker på en måte at du har valgt utsnitt i høydeformat, men samtidig så synes jeg at det blir veldig ubalansert når det er så trangt der oppe og samtidig masse luft nede. Er sannelig ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha det, men liker måten du har begynt å eksperimentere i det siste. Stå på!

Mvh Aleksander
www.almyfoto.com
Marcus V.

Takk for tilbakemelding.

Knut: Den liker nok ikke fremstillingen nei, hehe. Men den har jo ikke så mye den skulle ha sagt...
Hva utsnittet gjelder var jeg veldig i tvil selv. Du foreslår kutt nede eller mer luft oppe. Sistnevnte går ikke da jeg ikke har noe å gå på i topp. Kutt nede vurderte jeg lenge, men slo det fra meg fordi jeg A) ville fått en mer midstilt plassering av anden og B) ville fått et mer kvadratisk utsnitt enn jeg følte meg komfortabel med. Hva horisonten gjelder er den nok ganske bein, det er nok bare vingeplasseringene og vannet i bakgrunnen som spiller oss et puss.

Aleksander: Flott å se at du fremdeles er her. Vi har jo begge vært relativt lite aktiv her i det siste, men nå som jeg satser for fullt igjen håper jeg på flere gode kommentarer fra deg. Jeg fortsetter å eksperimentere jeg, og så sees vi sikkert i november. Hehehe.

"Those who are afraid of falling will never fly", er det ikke det de sier?
Terje S.

Bilde er tøft det men bildebehandlingen er ikke helt topp.Ser ut som du har dratt litt hardt i hvitbalanseknappen.

Terje
Marcus V.

Ja, jeg så det nettopp selv Terje. Bildet er redigert på en feilkalibrert skjerm. Den viser for mye rødt, så jeg prøvde å kompensere for det. Ser nå at jeg ikke kompenserte nok. Ser også at oppskarpingen ikke har gått helt etter planen. Jeg skal redigere det på nytt og komme med en V2, så får vi se om ikke den blir bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu