Canon 1D mark II - TEST
Bildet skal ikke fortelle noe. Dette er bare et testbilde av Canon 1D mark II som jeg fikk i posten i dag. Strøkent brukteskemplar som jeg allerede er veldig fornøyd med.
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark II
  • Canon 50mm 1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker20s
  • Nei
  • AnnetISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Geir B.

Hei Mathias,

Skrabbis med "nytt" supert kamera. Sikkert gøy å teste det ut. Men jeg synes ikke du skal bruke Bildegalleriet her på foto.no til å legge ut testbilder som ikke er ment å fortelle noe annet enn at du har fått nytt kamera. Testbilder kan du beholde på PC'en din. Bilder du legger ut her bør være bilder som det ligger litt arbeid i, enten for å ta dem eller for å etterarbeide dem.

Jeg gleder meg til å se flere bilder fra deg tatt med det nye kameraet, men la det være noe mer enn testbilder.


MVH


Geir
Mathias R.

Jeg forstår litt av kritikken din. Ikke ta det personlig - Noe jeg ikke tror du gjør heller, men en hver bruker må få legge ut hva han/henne føler for. Bare sålenge det er innenfor reglene til foto.no så er det vell opp til hver og en å fatte interesse av fotografiet.

Men jepp. Det vil nok ikke bli flere "testbilder" fra min kant, uavnhengig av din kommentar.
Takker for kommentar og setter pris på kritikk :)
Jeg gleder meg til å ta flere bilder!

Håper du ikke tok det ille opp, hehe. For det var verken meningen å være frekk eller spydig, jeg ville bare påpeke mitt syn på slike bilder.

Mvh Mathias
Geir B.

Hei igjen. Helt ok, og som du sier så må hver og en få legge ut hva han/hun vil så lenge det er innenfor reglene. Men du kan ikke regne med å få konstruktiv kritikk på komposisjon, eksponering, utsnitt etc. når du sier at bildet ikke er ment å fortelle noe, og at det bare er et testbilde. Jeg synes du heller burde innviet det flotte kameraet ditt med et bilde som du har lagt sjel og arbeid i.

MVH

Geir

Mathias R.

Skal gjøre det senere :D
Har allerede en genial plan nå til helgen. Da skal det bli flotte motiv med sjel og arbeid i.

Mvh
Geir B.

Supert! Jeg gleder meg til å se resultatene. Lykke til og stå på!

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu