The Smoker
Portett som er kraftig fargejustert. Et eksperiment for å få det til å se ut som en filmplakat fra 60-tallet.
Liker tonene. Men litt uheldig med en liten fargeseperasjon i midten av ansiktet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-09 14:58:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Leica D-Lux 4
  • -
  • Brennvidde24 mmmm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375022} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øivind Helge E.
Jeg er helt klar over at dette bildet ikke er særlig skarpt, og det har en del bildestøy. (Det gir også litt av den Clint Eastwoodfølelsen jeg er ute etter) Men hva synes dere om teknikken med fargene og stemningen det gir til bildet?
Fredrik S.
Jeg liker fargejusteringen, men du har vinduet i fokus og ikke personen. Rett på det og du har en vinner.
Øivind Helge E.
Jepp. Jeg la merke til det. Bildet er bare et snapshot fra "røykebalkongen" der jeg jobber. Tror jeg skal ta med meg en modell og teste ut teknikken på en litt mer seriøs måte. Takk for kommentaren. Kanskje jeg er på rett spor. ;)
Sverre H.
Hei Øyvind,

Bildet ditt er i ugangspunket et spenstig og flott portrett. Men personlig synes jeg at du har plassert skarphetsplanet feil, og bildet synes skarpere i bakgrunnen enn på det som jeg oppfatter som hovedmotivet, "The Smoker". Vet at du selv har bemerket dette, og da skal jeg kommentere spørsmålet ditt: din jobb med farger og stemning synes jeg er kjempe bra. Selv om ikke Clinteren var den første jeg tenkte på når jeg så bilde. Mer en Bruce Willis spør du meg :) Bildet kledde det harde lyset og miljøet i bakgrunnen.
Avsluttet .
Kanskje litt Casablanca inspirasjon er vel også en mulighet etter min mening,fokus er nevnt, fortsette litt videre og du ender opp med en Dick Tracy figur.
Artig og morsomt.
Mvh. Wind 8~))
S. N.
Dessverre sjenerende uskarpt i forhold til bakgrunnen, somn evnt. Jeg tror du vil kunne få bedre resultat med denne teknikken hvis du har et bilde som ikke er tatt i motlys og med så harde skyggepartier. Da slipper du å dra så fryktelig hardt i spakene for å demme opp mot lyset bak, og du unngår at ansiktet blir så flekkete. Slik det fremstår nå får jeg ikke så veldig mye Clint-følelse, selv om jeg tror jeg skjønner hvor du vil. Jeg ser mindre stemning og mest effekt, men tror det kunne vært motsatt om utgangspunktet hadde vært et bedre bilde. Hilsen Silje
Gunnar John C.
Mine assosiasjoner går til den tiden da tobakksreklame var tillatt og annonser for Prince ble levert som enfarvet helside bakpå Vi Menn. Forskjellen er at sneipen er uglamorøst skildret her, og at modellen har et noe bekymret drag i ansiktet. Ligger det litt ironisk distanse her? Jeg synes helheten sitter flott, og at den harde kontrasten med hvite detaljer i fasadene på venstre side spiller godt mot persiennene til høyre. Parabolen kunne du skrudd ned, men det var jo et snapshot, så...:-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu